Rüyamda bana büyü yapıldığını gördüm?

Sevgilimin halası bana büyü yapıyordu. Sevgilimin halasının kızı bize geliyor ve bana annem sana bunu göstermemi istedi diyor. Açıyor videoyu. Bende izliyorum. Sevgilimin halası mumlu bi ortamda yerde oturuyor her tarafta mum var habire sallanıyor Arapça konuşuyor sonra Türkçe olarak diyor ki “o İrem’e söyle o iremi fincanlarim“ sonra ben kabus görmeye başlıyorum evimizin balkonunda değişik seyler görüyorum sonra sevgilimin halasının kızıyla biz yatıyoruz oda bana İrem gözünü kapat burdalar diyor sakın açma diyor ikimizde battaniyeyle gözümüzü kapatıyoruz sonra bi anda ev yıkılıyor gibi oluyor yerden bişey beni çekiyor başka bir dünyaya gidiyorum falan. Sonra tekrar bizim evimizin balkonuna gidiyorum. Bi tane çocuk ayakları ters camı açmaya çalışıyorum izin vermiyor. Sonra bağırıyorum annem balkon kapısını açıyor noldu diyor. Kabus yaşadım diyorum. ‘ ben sana demiştim diyor o çocuğu bırak diye’ diyor sonra balkonda yerde kuran kitabı görüyorum odama getiriyorum yüksek yere koyuyorum. Sonra ben olmayan bi kız ben olarak düşünüyor ben yemeğimi yemedim oda yemedi diyor ve sevgilimin halasının kızının tabağındaki pilava bakıyor içinden küçük karton gibi bişey çıkıyor ve Arapça yazılar sonra camdan asagı atıyorum ve yengemin balkonuna gidiyor. Sonra uyandım. Yani neden böyle rüya gördüğümü anlamadım belki anlamı vardır bunu googla yazamazdım dalga geçmezseniz sevinirim belki yardımınız dokunur diye buraya yazıyım dedim :)
Rüyamda bana büyü yapıldığını gördüm?