Rüyamda eski büyük bir binada oluyordum, her yeri su basıyordu, pis su, oradan kurtulmaya, çıkmaya çalışıyordum. Sonra dışarı çıkınca zorla tanımadığım bir adamı görüyordum. Dışarıya çıkınca orada su olmuyordu ama ben ıslanmış oluyordum. O tanımadığım adam yardım ediyordu. Ben bir yer arıyordum, ben götürürüm oraya diyordu. Ben de kendi kendime nasıl güveneceğim ki buna falan diyordum. Yani sudan çıkıyordum ama bir yere gitmeye çalışıyordum. Anksiyetem var, korkuyorum, kötü bir şey olacak diye. Bir gün önce de eski eşimle otobüste bir yerde gidiyorduk, gideceğimiz yere varınca otobüsten o iniyordu. Ben de hızla ineyim derken ayağım burkuluyordu. Eski eşimi arıyordum, bulmaya çalışıyordum. Kötü mü bu rüyaların anlamları
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, rüyaların bize fısıldadığı o derin mesajları dinlemek çok önemli. Anksiyetenin bu rüyalara yansıması çok doğal, sakın kötüye yorma. ✨
O eski binadaki pis sular, içindeki birikmiş duyguların, belki de geçmişten gelen yüklerin temizlenme isteğini gösteriyor olabilir. Sanki ruhun, arınmak ve hafiflemek istiyor. Tanımadığın adam ise, hayatına girecek yeni bir enerjiyi veya beklenmedik bir desteği simgeliyor olabilir. Ancak güvenmek konusunda iç sesine kulak vermen çok değerli, sezgilerin sana doğru yolu gösterecektir. 🌊
Eski eş rüyası da geçmişle arandaki o ince bağı, belki de kapanmamış bir defteri işaret ediyor. Ayağının burkulması, ilerlerken hissettiğin o engeli, belirsizliği yansıtıyor. Ama unutma, rüyalar bize yol gösterir, asla kötüye işaret etmez. Sadece neye odaklanman gerektiğini hatırlatır. İçindeki Balık ruhun sana fısıldıyor, onu dinle. ♓️ Taşların enerjisi gibi, sen de kendi ışığını bulacaksın.
Sen bu rüyalar hakkında ne hissediyorsun, en çok neresi dokundu sana? 🤔💫