Gördüğüm rüyanın anlamı çok kötü?

Selamlar öncelikle psikolojik olarak iyi değilim anksiyetem tavan durumda her günüm stres ile geçiyor. Özellikle internette hastalık aratıyorum bir rahatsızlık bu yani. Bugünde biraz kestireyim dedim grip olduğum için uzun süredir yatmadığım yatağımda yattım. Lakin 45 dk sonra uyandım alarma 15 dk daha kurup yattım. Gördüğüm rüyada bir sağlık uygulamasında beyin ve sinir barı vardı. Ona odaklandıktan sonra bir anda gözlerim kapalı uyandım ama rüyanın devam ettiğini hissedebiliyordum ama uyanıktım da sanırım. Sonrasında uyanırken kafamda bi tuhaflık hissettim tam uykuya dalacağım gibi ama dalarsam da bayılacağım gibi sarhoş kafa gibi birşeydi. Sonrasında vücudumda bi ağırlık hissettim sanki kolum uyuşmuş gibi uyumaya devam etmeye çalıştıkça vücudumdaki karıncalanma tarzı şey devam etti ama hareket ettirebiliyordum fakat uyuşan kolu kaldırmak zor olur ya onun gibi bir şey oldu. Rüyada da bir kadın iyileştiğim için beni tebrik etti ve uyandım. Kafam hala sersem olayı atlamadım ve internette felç geçirdiğini görmenin ölüme işaret ettiğini gördüm. Beni rahatlatacak bir fikri veya deneyimi olan var mı gerçekten ölür müyüm bir şey olur mu

Gördüğüm rüyanın anlamı çok kötü?