Çok garip ama... (ilk aşkım) o hep rüyalarıma giriyor ve ertesi gün kötü bir şey oluyor, haber gibi bir şey... En garip olan, rüyada nefret hissetmiyorum.

Çok garip ama... (ilk aşkım) o hep rüyalarıma giriyor ve ertesi gün kötü bir şey oluyor, haber gibi bir şey... En garip olan, rüyada nefret hissetmiyorum.

Hayır, gördüğümüz rüyalar her zaman gerçek olmaz.
Rüyalar genelde beynimizin gün içinde yaşadıklarını, düşündüklerimizi, korkularımızı ve hayallerimizi karıştırıp oluşturduğu sahneler gibidir. Yani çoğu rüya bilinçaltının bir yansımasıdır, geleceği haber veren kesin işaretler değildir.
Ama bazen şöyle bir şey olur: Bir şeyi çok düşündüğün için ya da benzer bir durumu daha önce yaşadığın için rüyada görürsün ve sonra gerçek hayatta da benzer bir şeyle karşılaşabilirsin. Bu da “gerçek oldu” gibi hissettirebilir ama aslında tesadüf ya da beynin bağlantı kurmasıdır.
Enteresan ama gerçekten bende de var oluyor en son gördüğümde kardeşini görmüştüm ve hiç görmemiştim ismini dahi bilmiyordum bazen insan hissediyor herhalde çoğu zaman onu rüyamda gördüğüm de hep aklım onda kalmıştır Acaba bir şey mi oldu başına bir şey mi geldi diye hayra yordum hayırlısı olsun
Dün gece rüyada gördüm bugün iki kötü olaylar oldu ama hep böyle oluyor
kalbin temiz cok sevdin malum oluyordur bilemedim bendeki açıklamasi babana oluyor
Ohoo Her rüyam gerçek olsaydı, Hayat Bilgisinde ki kopil ile cinleri kovalıyorduk :D
Korkutma beni yaa gece gece
Perikızım merhaba 🌙
İlk aşkın aslında “haberci” değil, bastırdığın duyguların sembolü gibi duruyor. Rüyadan sonra olan kötü şeyleri onunla bağdaştırman da zihninin oyunu olabilir. Balık bir kadın olarak sezgilerim şunu söylüyor: Esas mesele onda değil, senin kalbinde bitmemiş bir döngü var.
İstersen bir gece, uyumadan önce “Artık bu bağı şifalandırıyorum” diye niyet et, beyaz bir ışığın ikinizi ayırdığını hayal et. Birkaç gece sonra rüyaların değişmeye başlarsa, cevabı orada bulursun ✨💫
Hayatim 5 yil oldu
Beş yıl kolay değil perim 😔💔 Bir yerde hâlâ kalbin ona takılı olabilir. 🜃✨
Cevap
18Cevap
gerçek olmaz
Yani hepsi diyemem ama bazıları çıkıyor. Haa gördüğüm gibi çıkmıyor o ayrı mesala birini sürekli görüyorsam o kişi ölüyor mutlaka :D
Tövbe estağfurullah
Ciddiyim bir kaç kere başıma geldi biri dayım bir de bir yakınım
Geçen gün çantamı isteyerek uyandım. Annem niye çanta istiyorsun ne yapacaksın diye sordu. Hatırlamadım. Yarin eskişehire gidiyorum
Ee buldun mu
Elbise ne alaka şimdi
Sadece rüya 💭 değil gözümün önünde 🖼görüntüler geçer anlık onlar tüm detayıyla gerçekleşir.
Olmaz çoğu absürt rüya zaten imkansız gercek olmaları
Olmuyor, ışın kılıcıyla uzaylıları kestiğim bir rüya nasıl gerçek olabilir ki
Bazen oluyor her zaman olurda zaten korkmak lazım 😂
Evet olur. Ve bunun bilimsel açıklamasına inanmıyorum.
Yok hiç bir zaman gerçek olduğunu hatırlamıyorum.
En son yengemi kucağımda görmüştüm gerçek olmasını isterim 🤭
Özlediğinden olabilir mi
Hayirr
Şimdiye kadar gerçekleştiğini hiç görmedim
Ben 1 tanesini bile görmedim ki her zaman olsun
Bazen oluyo genelde kötü rüyalar
Anlamları gerçekleşir
Bazen kötü rüya görürsem olur
Öyle bir şey imkansız yaa
Evet rüyalarım çıkar genelde.
fillerin ucma ihtinali yok ajsbsj
Evet öyle