Böyle manyak rüya gören var mı: Matrix, Sinan Canan ve beynimi resetlemek ne demek?

O kadar acayipti ki benim için, paylaşmasam olmaz 😅 Rüyamda Matrix'in kuruluş temellerini gördüm. Sinan Canan hoca yaratıyormuş meğer, sonra ben beynimde beğenmediğim yerleri değiştirmesi için gidiyorum ona, sinir bilimci ya. Beynimi komple değiştirmek istiyor o da. Ben de diyorum ama ben bu hayatı kendim olarak yaşamak istiyorum, o zaman kendim olmayacağım ki, olacaksın diyor. "Diğer türlü de değiştirdiğim parçaları birleştireceğim zaten, o zaman, o zaman da kendin olmayacaksın!" diyor.

Neyse sonra arkadaşımla kafedeyiz, ben havanın daha sıcak olması için bazı kodları değiştiriyorum, hoca da evreni yok edip baştan yaratıyormuş. Ben yine havayı daha sıcak yapıyorum. İflah olmuyorum yani güneşten biraz terleyecek kadar sıcak olsun diyorum 😅

Sonra hacker bir eleman var, o da hoca beni yaratıp durma evreni yine yok ederim diyor. Sonra ben de ona şöyle bir teklifle gidiyorum seni 1 değişkenine atayacağım, sadece seni yok edeceğim, yeter ki evreni yok etme! Ben yaşamak istiyorum 😅 o eleman Neo işte, 1 değişkenine atıyorum. 😅

Nasıl rüya ama?

Böyle manyak rüya gören var mı: Matrix, Sinan Canan ve beynimi resetlemek ne demek?