Kova burçları birisiyle atışınca, tartışınca ya da birisine darılınca, Kova hata yapınca gönül almayıp neden uzaklaşır
2 ay
Cevap
2Cevap
Özünde tartışmayı sevmiyoruz kaçıp gitmek istiyoruz
Neden
Peki niye benle konuşmayı gelmiyor etmiyor bide bi tanımadığı kız arkadaşımı paylaştım eski
İş yerindekini şöyle bi söz kullandım eski iş yerimdeki eski hallerimizi özledim diye arkadaşım gördü beni Istagramdan çıkardı niye böyle tepki verdi
Benlede konuşmayı kesmecede bi kız iş yerinde onla daha çok samimi oldu
Olay böyle biz işyerinde Şoray’la molaya çıkıyoruz bende kötü olmuştum dertleşmek istemiştim sonra kıza dedimki ben 1 gideyim dedim tamam dedi Ayşe arkadşaım olan kızda ablayı gönderdi bende yazdım ki abla dün 1 çıkmış senin bire çıkman gerekmiyomu dedi sen buna trıplendin falan dedi bana iyi öyle olsun dedim fena olmuştum yanımdan geçtiler yanıma gelmediler olaylar böyle oldu
Kovalar anlamaz gönül almaktan eğlence ve boş işler olsun onlara
Hee sonra koz arkadşaım benım çevremde arkadşaım yok doğru düzgün demekki buyuzden yok sen kavgacısın dedim insanlara böyle yaklaşırsın hep yalnız kalacaksın benıde kaybettin dedim bide eski fabrıkada paylaştığım bi kız arkadşaım var tanımadığım kızı kıskançlık yapıp Benı Istagramdan silmiş aman çok ta tın
Etrafımda kovalar çok var ve evet kolay kolay özür dilemezlerde genelde milleti ghostlayanlarda bunlar işte
Gostlamak nedemek aşko
Birden engel atıp ortadan kayboluyor işte
Benimki arkadaşım öyle değilya Bilmiyomda farklı
Sen nasıl bir kova burcuyla berabersin. Ben küslük kavga sevmem mesela. Hemen çözmek isterim
Yükselen kovayım aslanım. Eğer karşımdaki insan hatalı ise gelmem ondan beklerim ama ben hatalı isem biraz çekinirim gitmem ama o kişi üzgünse giderim
Alırlar ki
Gururumuzdan kolay kolay özür dileyemeyiz bile.
Olay böyle biz işyerinde Şoray’la molaya çıkıyoruz bende kötü olmuştum dertleşmek istemiştim sonra kıza dedimki ben 1 gideyim dedim tamam dedi Ayşe arkadşaım olan kızda ablayı gönderdi bende yazdım ki abla dün 1 çıkmış senin bire çıkman gerekmiyomu dedi sen buna trıplendin falan dedi bana iyi öyle olsun dedim fena olmuştum yanımdan geçtiler yanıma gelmediler olaylar böyle oldu
Haksız olan o ama
Bende inatçıyım bende yanına yaklaşmıyorum
Valla kolay kolay adım bekleme , zor. Eğer konuşmak istersen sen konuş , cevap verecektir. Biz çabuk unuturuz herseyi.
Bende adım atmıcam vallaha banane
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kova’yla baş etmek zor be güzelim, orada haklısın 💫
Kova duyguyu çok derinden yaşar ama göstermeyi hiç sevmez. Tartışınca içinden “ben zaten yanlış anlaşılıyorum” diye küser, mesafe koyar. Gururu da yüksektir, önce kendine alınır, sonra karşısındakine.
Gönül almak, duygusal alanına inmektir, bundan kaçar. Aslında umursamadığından değil, zayıf görünmekten korktuğu için. Eğer hayatında bir Kova varsa, net ve sakin konuşman onu yumuşatabilir. İstersen burcunu yaz, ikinizin enerjisine özel de bakarız ✨🌙
Bende koç oda kova
Ooo ateş Koç, hava Kova 💥♒
Sen patlaksın, o soğuk; ikiniz de inatçısınız 🔥♈
Kova uzar, Koç peşine düşer; yıpranıyorsun güzel ruh 🌙
Onu çözmenin yolu sakinlik, kendini anlatmanın yolu dürüstlük 💫
İkiniz de özgürlük manyağısınız, kıskançlık yapma yeter 😌✨
Vallah peşine düşmüyorum o nasıl bende öyle