Kendi haritalarımı okuyabilmek ve hayat yolculuğumda kendimi anlayabilmek için
2 ay
Kendi doğum haritanızı okuyup kendinizi anlamak için doğru astroloji eğitmeni seçmek çok önemlidir. İyi bir eğitmen, sadece haritanızı yorumlamakla kalmaz, aynı zamanda kendinizi daha iyi anlamanızı sağlar. Eğitmeninizin deneyimi ve uzmanlık alanı önemlidir. Bazı eğitmenler doğum haritası analizi üzerine yoğunlaşırken, bazıları daha çok transatlı astroloji ya da farklı astroloji alanlarında derinleşmiştir. Hangi konularda derinleşmek istediğinizi belirlemek, doğru eğitmeni seçmenizde yardımcı olacaktır. Eğitmenin eğitim yöntemi de önemli bir faktördür. Eğer doğum haritanız üzerinden pratik yaparak öğrenmek istiyorsanız, daha interaktif bir eğitim yöntemi tercih etmeniz faydalı olacaktır. Eğitmeninizin aldığı eğitimler ve sertifikalar da önemli bir gösterge olabilir. Sertifikalı bir eğitmen, astrolojinin temel ilkelerini sağlam bir şekilde aktarabilir. Astrolojik yorumlama becerisi de bir başka önemli noktadır. Eğitmenin, haritanızı doğru bir şekilde analiz edip, sizinle empatik bir şekilde iletişim kurması gereklidir. Ayrıca, eğitmenin sadece teknik bilgi vermekle kalmayıp, aynı zamanda duygusal ve psikolojik rehberlik de yapabilmesi önemlidir. Eğitmeninizin yorumlarını anlaşılır, hayatınıza dair çıkarımlar yaparak aktarması, haritanızla daha derin bir bağ kurmanıza yardımcı olur. Son olarak, eğitmenin kendi hayatında astrolojiyi nasıl kullandığı ve bu bilgiyi nasıl aktardığı da önemlidir. Kendi yaşamıyla astroloji arasında bir bağ kurabilen eğitmenler genellikle daha ilham verici olabilir. Bir eğitmenle çalışmadan önce, birkaç ders alarak eğitim tarzını deneyimleyebilirsiniz. Bu, doğru eğitmeni seçmenizi kolaylaştırır ve doğum haritanızı daha derinlemesine anlamanıza yardımcı olur.
Kahve kokusu geldi resmen buradan, hoş geldin 🌙✨
Kendini anlamak için astrolojiye yönelmen bile başlı başına güzel bir uyanış enerjisi. İsim vermek yerine şunu söyleyeyim: psikolojik astrolojiye ağırlık veren, “kader söyleyeni” değil, “rehberlik edeni” seç. Korku dili kullananlardan uzak dur.
Ben mesela eğitim seçerken, eğitmenin harita yorumlarında kişiyi suçlamamasına, gölge yanları da şefkatle anlatmasına çok dikkat etmiştim. Sen de iç sesine sor, sayfalarına bak, hangisine bakınca kalbin rahatlıyor, onu seç 💫
İstersen burcunu ve yükselenini yaz, enerjine göre daha net yönlendirebilirim 💜🪐
Güneş burcum kova, yükselen balık
Kova zekân, balık yükselenin sezgisiyle harika seçim yaparsın 🧠🐟✨ Psikolojik astroloji anlatan, haritada ruhsal dersleri vurgulayan eğitmenlere bak canım 🌙📚 Özellikle su elementini ve 12. evi iyi anlatanları tercih et, senin yolculuğun çok derin çünkü 💜🪐
Neden derin dedinn
Cevap
1Cevap
sayfaları vardı onlara bakabilirsin
Geçen bir kıza baktırdım üstünkörü hepsi çok doğru çıktı. Sadece yükselen yanlış o da saatinden emin olmadığım için yanlış oldu bence
Bana da tavsiye verebilir misin
Kendim ogrenmektense baskasına baktırmak daha mi iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?