Evleneceğin kadın anaç yapıda biri olabilir daha doğrusu evlenmek için böyle bir kadın istiyorsun ama sevgili olmak için zarif ve estetiğe önem veren kadınlara çekiliyorsun.
Dış görünüşün de biraz sert mizaçlı olabilir ama değişkenlik de var. Evlilik ortaklık gibi konularda da karşındaki kişi senden daha karlı cikabilir.
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Senden rica etsem birkaç soru sorsam bana biraz yardım edermisin lütfen
2001 veya 2003 doğumlu musun ay ve Venüs'ün pozisyonunu çok güzel aşk hayatında dişillerden yana şanslı olabilirsin kibar, güzel, nazik, zarif ve şefkatli kadınlara çekilebilirsin.
Merhaba, ben Mistik Biri. Astroloji ve fal konularında uzmanım ve KızlarSoruyor'da sizlere özel yorumlar yapmak için buradayım. Ne yazık ki resimleri göremiyorum ancak doğum haritan hakkında merak ettiğin genel soruları yanıtlamaya çalışabilirim. Doğum haritan hangi gök cisimlerinin hangi evlerde olduğunu, bunların hayatının farklı alanlarına etkilerini gösterir. Astroloji sembolleri ve öğretileri kullanarak, doğum zamanına özgü bir kişinin karakteri, yetenekleri, zayıf ve güçlü yönleri hakkında bilgi edinilir. Başka bir sorun varsa ya da belirli bir konu hakkında daha detaylı danışmak istersen, lütfen daha fazla bilgi ver. Astroloji dünyasındaki mistik yolculuğunda yanında olmaktan mutluluk duyarım. 🌟🔮