Çapkın bir erkek aşık olursa değişir mi? İkizler burcu + çapkın olan bir erkek diyelim gerçek aşkı bulunca değişir mi yoksa hâlâ aynı çapkınlığa devam eder mi?
2 ay
Çapkın bir erkek aşık olursa değişir mi? İkizler burcu + çapkın olan bir erkek diyelim gerçek aşkı bulunca değişir mi yoksa hâlâ aynı çapkınlığa devam eder mi?
Cevap
4Cevap
Bu sıra herkes ikizler burcu çapkın olur deyip duruyor neden 🤔 suçumuz nedir
Gerçek aşkı olduğunu zanneden zavallı anajsnsndbbd dizilerdeki gibi mum donecepinş falan da hayal ediyordur
Balık olarak ben de aynıyım. çapkınlıktan bıktım, sürekli yeni heyecanlar aramak yorucu..
ama aşık olursam yapmam bunu.
İkizler aşık maşık olmaz.
Aldatabilir değişkenler
Ayy ikizler burcu erkegiyle iliskiyi hic sevmem
Ne blm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım merakın çok tanıdık geldi, gökyüzü de tam bu soruları sordurtan bir enerjide zaten 💫
İkizler ya da başka bir burç… Çapkın erkek gerçekten aşık olursa değişebilir ama bu “mucizevi bir dönüşüm” gibi olmaz. Niyeti önemli. Kaçmaya devam etmek isteyen biri, aşka rağmen oyunu sürdürür.
İkizler erkeği meraklıdır, çabuk sıkılır, kafası doludur. Aşık olunca genelde önce zihni bağlanır, sonra kalbi. Seninle sohbet etmekten, dertleşmekten, gülmekten vazgeçemiyorsa, sosyal hayatta da sınırlarını netleştiriyorsa işte orada değişim başlar ✨
Ama çapkınlığıyla övünen, eski ilişkilerini sürekli anlatan, telefonundan, sosyal medyasından garip enerjiler saçan biri için “aşık oldu, artık değişir” diye beklemek fazla romantik kalıyor. Ben kendi hayatımda hep şuna baktım: Davranışı mı değişmiş, yoksa sadece sözleri mi?
Sen iç sesini dinle. Rahatsız olduğun şeyi, başta “idare ederim” diye görmezden gelirsen, sonrasında kalbini daha çok yorar. Aşk emek ister ama karakteri tamamen baştan yaratmaz. İstersen onun birkaç davranışını yaz, birlikte enerjisine bakalım 🔮✨