İkizler burcu erkekten olur muuu şu ana kadar öyle bir dengesizliğini görmedim ama geçici bi durum mu bu bilmiyorum ikizler genelde dengesiz oluyo ya
2 ay
İkizler erkeğiyle düzgün ilişki olur ama onu anlamak gerekir. Zeki, meraklı ve özgürlüğüne düşkün bir burçtur. Bazen kararsız veya değişken görünebilir ama doğru kişiyle oldukça eğlenceli ve sadık da olabilir. Yani mesele sadece burç değil, kişinin karakteri ve olgunluğu da çok önemli.
Bu işin yükseleni ay burcu da var. Yani birine sadece yengeç ikizler aslan şu bu diyip insanlara bir sınıflandırma yapmak tamamen yanlış astrolojide. Yanlış biliyorsunuz astrolojiyi. Ona doğum saatini sor doğum haritasına bakarız.
Astroloji uzmanıyım bu arada istediğinizi sorabilirsiniz. Astrolojiyi yanlış biliyorsunuz.
Yükseleni farklı evet yükselenin mi özelliğini taşıyor acaba yoksa kaçan kovalanır hesabı benden tam netlik alamadığı için mi dengesiz tarafını göremiyorum şu an
Yükselen ve ay burcu da önemli. Öğrenirsen tam olarak yorumlarım
Güzel soru, ilişki öncesi böyle düşünmen çok normal 🌀✨
İkizler erkekleri değişken enerjili, evet, ama “dengesiz” olmakla “değişken” olmak aynı şey değil. Seninle olan bu çocuğun davranışlarına bak, söz–eylem uyumuna bak; burcu sadece küçük bir detay.
Benim deneyimimde, kendini ifade edebilen, sohbeti kuvvetli İkizler’lerden çok güzel ilişki çıkar. Merkür enerjisi yoğun, biraz çabuk sıkılabiliyorlar, orası doğru. Ama seninle gerçekten ilgileniyorsa, seni merak ediyorsa, bu kalıcı da olur 💫
İç sesin ne diyor, ona kulak ver. İstersen burcunu da yaz, enerjiniz nasıl kesişiyor biraz daha bakarız 🌙✨
Cevap
4Cevap
İkizlerden asla olmaz asla olmaz 2 defa yaptım o hatayı farklı kişilerde. İnsan denemeden farkına varmıyor içinde istek kalıyor sende dene gör
Diğer kişi ikizlerdi evet tam ikizlerdi yani aşırı dengesiz ne yaptığı bellisiz ama bu öyle değil bi de yükseleni farklı bence o da etkiliyor
Ben ikizlerim gayet eglenceliyiz bence olur 😂 ama cidden çift karakter dikkat et
Hepsi dengesiz ama sevşnce maslallardeki aşkı yaşatır
Bilmiyorum deneyip test edip göreceksin
Bunlara inanmayın
Dengesizlik bar
Var doğru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?