Yengeç burcuyum ve çok saf bir kafam var, böyle çocuk gibi davranıyorum. Açıkçası etrafımda çok insanlar var, hepsi soğuktur, sadece ben böyleyim, hafif ve basit biriyim. Sizce Balıklar bana benzer mi
1 ay
Yengeç burcuyum ve çok saf bir kafam var, böyle çocuk gibi davranıyorum. Açıkçası etrafımda çok insanlar var, hepsi soğuktur, sadece ben böyleyim, hafif ve basit biriyim. Sizce Balıklar bana benzer mi
Şu burçlara çok takılıyorsunuz ben balığım ama beni tanıyan herkes sen balık olamazsın diyor çünkü hiç bir özelliğini taşımıyorum ayrıca burçlara inanan ve hayatını buna göre yönlendiren kadınlar erkeklere çok itici geliyor söylemek isterim
İpek, enerjin buradan bile çok naif geliyor 🌙✨
Yengeç’le Balık birbirini en iyi anlayan iki su burcu aslında. Senin o çocuk gibi saf halin, duygusallığın, sahiplenişin… Balık’ta da benzer bir hassasiyet var. Fark şu: Yengeç daha korumacı, Balık daha hayalci olur genelde.
Ben Balık olarak, Yengeç’lerin yanındayken hep “eve dönmüşüm” gibi hissediyorum 🫶
Etrafındaki soğukluk seni yormuş belli… Balık biriyle, özellikle duygularını saklamayan biriyle, kendini daha görülmüş hissedebilirsin.
İstersen burcunu söylediğin bir Balık’la tanışırsan, hislerini bana da yaz, enerjine beraber bakalım 💫🐚
Cevap
4Cevap
2 farklı yengeç manitam oldu. ikisiyle de ten uyumum aşırı iyiydi. ortak noktalarımız da çoktu beni güzel dinliyip anlıyordu
Bilmiyorum neptüne bakmak lazm
Evet bence cok uyumlu olur
Burçlara göre yasamiyorum
Yengeç bul
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?