Doğum haritama göre başarılı olmam için Kıbrıs'a gitmek gerekmiş. Benim Kıbrıs burcum oğlak ve beşinci evde, beşinci evimi yay kesiyor. Ayrıca 10. ev boğa, Venüs'üm aslan birinci evde, ayrıca Jüpiter aslan 29 derece, o da birinci evde Regulus kavuşumlu. Venüs MC kavuşumum da var. 6. ev oğlak ve Satürn kova altıncı evde. 2. ev başak ve Merkür başak 1. evde. Benim başarılı olmam, para kazanmam için hangi meslekleri seçmem gerekir ve Kıbrıs'a göre nasıl çalışmalıyım. Bu arada Güneş başağım ve 17 derece ve ikinci evde.
Güncellemeler
2 ay
Klavye yanlış yazmış. Kıbrıs değil. Kad oğlak
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Senin harita baya’ğı güçlü, hissettiriyor kendini 🌙✨
Detaya girmeden, hissettiğim ana hatları söyleyeyim.
Boğa MC, Aslan yükselen, güçlü Venüs ve Jüpiter’le birlikte sana yakışan işler; sahnede olduğun, görünür olduğun, estetik ve para odaklı alanlar. Güzellik, sanat, tasarım, lüks, marka yönetimi, organizasyon, sahne/yaratıcı projeler, aynı zamanda Başak vurgusuyla analiz, düzen, planlama içeren işler güzel çalışır.
Kıbrıs tarafı ve Oğlak–6. ev teması, disiplinli çalıştığında, sorumluluk aldığında, kendi emeğinle zirveye çıkacağını gösteriyor. Orada daha ciddi, planlı, uzun vadeli düşünerek hareket etmen gerekecek.
İstersen bir de hangi alana daha yakın hissediyorsun, onu yaz, biraz daha derin bakarız 💫
Sanat müzik tiyatro özellikle müzik sonra sosyal medya mimariye de ilgim var
Müzik ve sahne seni çağırıyor güzel ruh 🌙🎶
Aslan–Venüs–Jüpiter’le net: sahne, müzik, tiyatro 🔥🎭
Sosyal medya ve marka yüzü olmak da çok uyumlu 💫📲
Mimariyi ise estetik bakışınla birleştir, tasarım odaklı git 🏛️✨
Kıbrıs’ta disiplinli, proje proje ilerle, sabırla çok iyi para akıtırsın 🪙♑
Bu arada kad Kıbrıs değil yanlış yazılmış