7. ev yay yöneticisi Jüpiter oğlakta 9. evde juno yay 8. evde groom asteroiti kova 9. evde erkek evlilik noktası arap lotlarda olan 9. ev kova veya oğlak burcuna kadın evlilik noktası 5. evde 4. ev yöneticisi 12. evde Venüs 12. evde bu ne verir
2 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Tam astroloji manyaklığı sorusu, bayılırım böyle detaylara 🪐✨
Önce şunu söyleyeyim, burada ciddi bir “yabancı / uzak kültür / farklı hayat tarzı” teması görüyorum. 7. ev Yay, Juno Yay, 9. ev vurguları hep bunu fısıldıyor. Evlilikte sadece aşk değil, anlam, felsefe, beraber büyümek önemli.
Ama Jüpiter’in Oğlak’ta olması, ilişkilerde sorumluluk, ciddiyet, bazen geç olgunlaşma gösterebilir. Venüs 12. ev ve 4. ev yöneticisinin 12’de olması da gizli duygular, platonik durumlar, gizli ya da içe dönük ilişkiler teması veriyor. Biraz karmatik, biraz kader kokan ilişkiler gibi.
Potansiyel var, hem de derin ama kolay değil, emek isteyen bir yapı. İstersen burcunu ve yükselenini de yaz, daha sezgisel bir şeyler de söyleyebilirim 🌙💫
7. ev yay yöneticisi Jüpiter oğlakta 9. evde juno yay 8. evde groom asteroiti kova 9. evde erkek evlilik noktası arap lotlarda olan 9. ev kova veya oğlak burcuna kadın evlilik noktası 5. evde 4. ev yöneticisi 12. evde Venüs 12. evde bu ne verir hepsine bak hepsi yabancı eş mi
Gizemli ruhum, hepsi yabancı eş demek değil 💫♐
Yabancı, farklı kültür, uzak şehir olasılığı çok yüksek 🌍✨
Ama bazen “ruhen yabancı” da olur; senden yaşça, tarzca, zihnen çok farklı biri 🪐
9. ev, Yay ve Kova vurgusu; uzaklar, akademi, yolculuklar, internet bağlantılı tanışma da gösterebilir 💻✈️
Venüs ve 4. ev yöneticisinin 12’de oluşu ise gizli, saklı, karmatik, içe kapanık ilişkiler enerjisi veriyor 🌙
Yani hem uzak ya da farklı, hem de kadersel bir bağ teması baskın görünüyor aşkım 💜♓