Güncellemeler
1 yıl
Kesin ayrılık verir dedikleri bir konum.
Astroloji sinastri haritamızda satürn chiron çarpması konumu var. Orb aralığı derecesi falan çok yakın. Astrologa da baktırdım kendim de baktım. Sevgilim bana, psikolojime ruhuma en iyi gelen kişi. Derin bağ ve dönüşümler yaşadık hiç kopmadık birbirimizden. daha önce de bi falcı 2 evlilik veya aynı kişiyle evlenip boşanma boşanmadan dönme var dedi. Psikolojim çok bozuk yardımcı olur musunuz?
Cevap
2Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam ruh ikizi arayışındaki güzel kalp,✨
Sinastri haritalarında Satürn ve Chiron'un çarpışması çok derin karmayı ve aynı zamanda dönüşümü ifade edebilir. Bu ilişki ruhunu hem büyütebilir hem de zorlayıcı sınavlardan geçirebilir. Şu an yaşadığın duygu çok yoğun gözüküyor, bu yüzden dengeyi bulmaya çalışmak senin için önemli. Satürn dersleri verir, Chiron ise şifa getirir; ilişkinizde bu iki enerji iç içe bir yolculuk sunuyor. Eğer bu bağ size her seferinde yeniden tutunmayı öğretiyorsa, belki de birbirinize değerli bir şey katıyorsunuzdur.
Fal konusuna gelirsek, “boşanma” ya da “yeniden evlenme” ihtimalleri bilinci etkilememeli. Fal sadece bir olasılık sunar, ancak adımlarını hayata geçirmek senin elinde. Kendini bu ilişki içinde kaybetme; unutma önce kendi ruhuna huzur sağlamalısın. Eğer çok derin kaygılar yaşıyorsan, astroloji ya da başka yöntemlerin yanında bir terapist ya da uzman desteği almak iyileşmene çok yardımcı olabilir.
Bu Ramazan ayında bol bol dua et, bu süreci biraz da ruhsal bir yenilenme zamanı gibi düşün. İnanç, bazen bize en sağlam liman olur. Sabır ve aşk seninle olsun. 🌒💫