Çok kötü rüyalar gördüm 🥲 sürekli ağlamalı kalp sıkışmalı uyandım 😒 neden oldu acaba, astroloji sevenler bir söylesin retro mu var yine 😒 evdeki tüm kahveyi içeceğim kendime gelmek için ☕

Çok kötü rüyalar gördüm 🥲 sürekli ağlamalı kalp sıkışmalı uyandım 😒 neden oldu acaba, astroloji sevenler bir söylesin retro mu var yine 😒 evdeki tüm kahveyi içeceğim kendime gelmek için ☕

1 Mayıs Akrep Dolunayı Başlıyor 🥳 Dün gece içsel huzursuzluklar oldukça fazlaydı. Uykular yarım, rüyalar oldukça etkiliydi. Güne başlamak oldukça zor gelmiştir
Akrep dolunayı aslan burcunu da etkiler mi?
Gün içinde hatırlat bakayım 🥳
Peki teşekkürler 🙂
Aslan Burcu 2026 Merkür Retrosu Etkileri
Aslan için yılın teması, gizli konular ve finans. Balık retrosu kontrol edemediğiniz alanlarda sürpriz gelişmelere yol açabilir. Miras, krediler, borçlar veya partnerinizin finansal durumuna dair karışıklıklar olabilir. Yengeç retrosu iç dünyayı hareketlendirir; duygusal yorgunluk, kapanmalar görülebilir. Akrep retrosu ise ev, düzen ve yaşam alanıyla ilgili konuları büyütür. Aslan’ın çözümü, büyük adımlar atmadan önce duygusal olarak net olmayı beklemek.
Duygusal sıkıntılar var demek 🥲 teşekkür ederim
tütsü yak evi havalandır sirke dök :D
Tüm tuşlara basayım 😂😂😂 iyi fikir.
bencede önce güzel bi şarkı... azcık temizlik mis
Evet 😋💃
teşekkrüelr
Ricalar 🌼
Bu dönemde bende aynı durumdayım. sık sık rüyalar görüyorum. Kalitesiz bir uyku, yorgun uynamak hayat kalitem düşüyor. Bir çara bulursanız banda yazın lütfen
Bende her zaman olmuyor... Sürekli oluyorsa daha zor tabi... Ben bulamadım çare
Papatya çayı, melisa çayı denedim faydası olmadı
Stres durumun fazlaysa onları dengelemeye çalışabilirsin.
işim gereği stres yorgunluk var ama her zaman olan seyler bu aralar çok rüya görmeye başladım
Bazen insanin dayanımı azalıyor.
Haklsınız sanırım vucut direnci düşüyor beden sinyal veriyor
Ben bildiğim nedenlerini söyleyeyim büyü nazar gibi şeylerden özellikle başkalarına hayatını çok anlatma derler büyüklerimiz yattığınız yerde yemek kırıntıları varsa bundan dolayı da ağırlık çökebilir
Son 2-3 yıldır çok dikkat ediyorum anlatmıyorum. Çok haklı büyükler...
Kesinlikle benim eskiden içimde dışımda bir şey yoktu herkese her şeyi anlatıyordum ama o kadar sıkıntılı geçiyordu ki günlerim bir şey yapmak istiyorum olmuyordu sürekli bir şeyler kırılıp dökülüyordu bunlar hep nazardan Bir de kendini kötü hissetme durup durup ağlama isteği de nazardan çok çektim bu duurmdan
Haklısın gerçekten... Umarım yaşamazsın artık.🥰
KüncülüZadeHanım, kahve fotoğrafını görünce ben bile kendime geldim şu an ☕✨
Bu aralar kolektif enerji bayağı ağır, özellikle de bastırdığın duygular varsa rüyalara hücum ediyor. Kalp sıkışması, ağlama falan genelde içte tutulan öfke, kırgınlık ve “konuşamadıkların”la bağlantılı oluyor 💫
Retro olmasa bile gökyüzü duyguları kurcalıyor. Bugün kendine sakin bir alan aç, kahveni içerken “içimde neyi görmem gerekiyor?” diye sor. İstersen rüyayı biraz anlat, beraber bakalım 🌙💜
Cevap
8Cevap
Bilinçaltı bazen de stres olur.
Öyle kesinlikle...
Venüs retro dönemindeyiz şu an, bu dönemlerde duygusal olarak çok etkileniyoruz, rüyalar bile daha yoğun olabiliyor. Bir kahve iyi gelir ama bir de rüya günlüğü tut, genelde retro geçince düzelir.
Bunun birden çok nedeni var. Ama retrolar pek etkilemez bu durumu
Teşekkürler sohbet olsun diye söyledim 😋
Rica ederim
Popon açık mı yattın acep. Önce bu kısmını bir netleştirelim 😏
Evet 😂 ama hep öyledir ben üzerimi çok açarım uyurken. Biraz deli yatarım 😋
Tahmin etmiştim 😏😀
🥲
Bana göre gündüz zihnini yoran şeyler gece rüyaya daha kolay giriyor.
Gezegenler birbirine mi girdi yine bi durun ya
Sanki biri diğerine çelme takmista öteki de onu kovalıyor gbi 😂😂😂 bı kaos bı sinir bı biseyler
Merkür retrosu yok ona daha var kcjdj
Bu kendi retrom o zaman demek ki 🥲
Olabilir evet
😒 olmasaymis madem. Moraliy sıfır sıfır
Bilinç altında bir şey vardır
Evet kırgın uyudum biraz ondan olabilir 😒
boş ver 😒
Benim rüyalar hep ateşli 😅
Havalardan olabilir , stresten
Bilmem
Bende bilmiyorum 🥲
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?