Hayatımda yengeç burcu erkeği kadar Mnyk burç görmedim, gerçekten de yaşları 5, yalan dolan, aldatma hepsi var, yakalanınca hep hakaret etti, çok kötü Allah korusun hep onlar aklı :(
2 ay
Hayatımda yengeç burcu erkeği kadar Mnyk burç görmedim, gerçekten de yaşları 5, yalan dolan, aldatma hepsi var, yakalanınca hep hakaret etti, çok kötü Allah korusun hep onlar aklı :(
Cevap
1Cevap
Oha dhhdhs ben yengeçim en basit yalanı bile söyleyemem djhdhsh ben yengeç mi değilim acaba
Bence değilsin
Doğum günün ne zaman
Takıntılı mısın sevdiği beli eder misin yoksa etmezmisin
Yükselen burcun farklı bence senin onu daha fazla yansıtıyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, satırlardan bile kırgınlığın akıyor… 🕯️ Yengeç–Yengeç ilişkisi kağıt üstünde uyumlu görünür ama gerçekte iki tane aşırı hassas, aşırı alıngan enerji çarpışıyor. İkiniz de duyguyu derin yaşıyorsunuz, biri kırılınca diğeri de savunmaya geçip daha çok zarar veriyor.
Burada mesele sadece burç değil, adamların olgunluk seviyesi. Yalan, aldatma, hakaret… bunların astrolojisi yok, karakterle ilgili. Senin yüreğin temiz, o yüzden daha çok canın yanıyor. Bir süre yengeç erkeklerinden uzak dur, farklı elementlerden insanlara şans ver derim. İç sesin “kaç” diyorsa, ona güven. 🌙✨