Yay burcuyum ve yay burcu kadınlarıyla neden anlaşamiyorum?

Abi sadece yay burcu değil, koç burcu kadınlarla da anlaşamıyorum. İnternette. orada burada diyorlar. Yay ateş grubudur ateş grubuyla anlaşır diye, ne alaka. Koç burcu kıskanç manipülasyon yeteneği fazla. Katil olmamak elde değil. Yay burcu kadını çapkın olduğu için daldan dala. Simdi diyeceksiniz, sende yaysın sende çapkınsin diye. Arkadaşlar ben bir erkeğim ve bir erkek olarak kızlara ulaşımım kızların erkeklere ulaşımında daha zor. Bir Kıza facede instada orada burada yüz erkek yazar eder. Birini öylesine kabul etse daldan dala geçer ama erkek olarak öyle her kız yazmaz. Çok mükemmel zengin birisi olmam lazım kızların yazması için. Bende mükemmel bir erkek değilim. Bir yıldır sevgilim falan da yok. Bazen uğraşmadim. Bazen de uğraştığım halde bulamadım. Bu ateş grubu, ateş grubuyla evlenir mutlu olur yalanını kim neden uydurdu. Benzer özellikler var diye anlatabileceğim anlamına gelmiyor. Çevremizde evli su grubu ateş gruplari var. Onlar anlaşıyor. Akreple ikizler evli 30 yıllık cift gördüm. Ne alaka yani burçlarla

Haklısın burçlarla anlascaz diye bişey yok
Yakin gruplar anlaşır. Farkli gruplar birbirini örter
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Yay burcuyum ve yay burcu kadınlarıyla neden anlaşamiyorum?