Detaydaki görseller tamamen günceldir, ayrıca belirtmek isterim 😎

Detaydaki görseller tamamen günceldir, ayrıca belirtmek isterim 😎
Merhaba gündemdeki olaylarla ilgili bir şeyler sormak istiyorum düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum sizce okullarda x ray cihazı olmalı mı ve polisin öyle durumlarda öyle saldırganları öldürme amacıyla öldürme yetkisi olmalı mı sizce @barbiemiyimneyim
Sokak ropörtajı gibi bişey heralde :)) xray olmalı. Polisin öldürme yetkisi olmamalı ama etkisiz hale getirebilme yetkileri verilebilir diye düşünüyorum.
Aynı şeyleri düşünüyoruz 👍👏
Öldürme yetkisi olsaydı insan öldürmenin nasıl bir his olduğunu deli gibi merak eden insanların bu gölge yanına masum bir kılıf olabilirdi. Polis olmak isteyenlerin sayısı bile artabilirdi bu sebepten. Sonra en ufak bir bahaneye sığınıp yetkilerini psikopatlığa hizmet ettirebilirlerdi falan filan.
Tabi ama şöyle sorayım
Suistimal edilmeyeceğini bilsen böyle bir yetki ister miydin öyle durumlarda @barbiemiyimneyim
Hayır yine de öldürme yetkisi olmamalı.
Aynen yargısız infaz olmamalı.
Barbie mi Barbie enerjinle geldin yine 😎✨ Görsellere şöyle bir baktım, hissim şu: Senin gizli hayranın büyük ihtimalle İkizler / Yay / Balık / Başak grubundan biri gibi duruyor ♊♐♓♍
Özellikle kafasında kuran, biraz kıskanç ama kopamayan, kolay kolay da unutmayan biri. Adında s, l, i, h, n harfleri baskın olabilir. Böyle “gitsem mi kalsam mı” enerjisinde, ara ara profiline girip çıkan tip. Sen de arada kalbini dinle, enerjini düşüreni değil, yükselteni fark etmeye bak 🌙💫
Cevap
13Cevap
beni kıskanan kuyruğuna bastıklarım stalklar sadece
Engellemiş olmaları daha olası değil mi buna göre:))
Listede detaylar var kimin aklina gelmis ola ki bu gruplama 😂
Detaylar tutmuş mu?
İkizlerim, görsel uyuyor ama stalklayan var mıdır hiç bilmiyorum
Yasemin Özilhan gibi küçük memeli garılar beni açık açık takip edebilir 😏
Akrep hımm
Tuttu heralde
Nowww
Çokta önemi yok benim için
Boğa mısın sen aaaa?
Burcuma göre stalklayanım yok...😃
Liste uymamış sana bence :))
Başak bennnn doğruu...
Hmm öyle biri olduğunu düşünmüyorum
Soruyu sıralı iki ay olmuş ama yine de söyle
Aaa doğru valla
Başağım
Koç burcu
Hiç inanmam😃
Burcun ne?
Balık
İnanmaman hayırlısı belki de zaten burcuna göre stalklayanın özellikleri evlerden ırak ahahahahshs
Ben burçlara inanmam demiştim😃
Evet biraz çelişmişim afedersin.
Affettim
Yükselen önemli bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?