Bu yay burçlarının neyine sempati duyuyor bu millet?

Ben bunlarda sempati duyulacak hiçbir özellik göremiyorum, patavatsızlık desen var bir de dobrayız içimiz dışımız bir adıyla yapıyorlar bunu matahmış gibi. İnsanları kırarlar durmadan, nerede ne konuşacağını bilmezler, yüksek sesle öküz gibi bağırırlar, empati özürlüsüdürler dışarıdan kapalı yerdeki sesin gitmeyeceğinin belli olduğu birine sesleneceklerinde 1 km öteden onun duyabileceğini düşünüp kendilerini yırtarak seslenirler, bir işyerine girdiklerinde 5 TL indirim alacağız diye esnafı canından bezdirirler, pasaklıdırlar ama kendilerini tertemiz sanarlar kimsenin temizliğini beğenmezler kibirlidirler, fanatizme eğilimleri aşırı var, açık fikirli değiller tartışılmıyor bile, bok böceğinin boku yuvarlaması gibi nerede boş şeyler var onlarla uğraşırlar, gamsızlık zaten var, bunları bir de iyi insanlarmış gibi gösteriyorlar aklım almıyor. İkizlerden beter bunlar İkizler melek kalır bunların yanında. Nerede yay burcu tanıdıysam istisnasız hepsi böyleydi.

Güncellemeler
2 ay
ben balık burcuyum dün sinirle 4 defa benzer soruyu sormaya çalıştım site kuralları sorumu yayınlamadan sildi haklarım gitti. güzel sövemedim bunlara. nefret ediyorum lan sizden
Bu yay burçlarının neyine sempati duyuyor bu millet?