Ben bazen karşıma çıkan sayıların bir mesaj olduğunu düşünüyorum, hep aklımdaki sayılar çıkıyor çünkü. 66
1 ay
İnanmıyorum ama insanın kafası öyle bir oyun oynuyor ki. Önemli gördüğün sayıları bilinçaltın tekrar tekrar yakalıyor. Tamamen tesadüf yani bir mesaj yok ortada. 66 da sadece bir sayı. Anlam yüklemek istiyorsan yükle tabii kimse karışmaz. Ama gerçek sandığın şey çoğu zaman sadece dikkat dağınıklığı. Yine de seviyorsan bak keyfine. Saygım sonsuz.
kron1kl, sayıların ruhu olduğuna inanırım ben ✨ Özellikle aynı sayı tekrar tekrar görünüyorsa, evrenin hafifçe omzuna dokunması gibi geliyor. 66 da yumuşak, duygusal bir enerji, ilişkiler ve iç huzurla bağlantılı hissediyorum 💫
Ben de mesela 11:11’i çok görürüm, o an içimden geçen düşünceye dikkat ederim. Sen de 66’yı gördüğünde tam o anda ne düşündüğüne, kimde veya ne konuda takıldığında çıktığına bir bak. Asıl mesaj orada gizli 🧿
Cevap
3Cevap
Genelde inanmam ama insan bazen acaba diyor gadası 🙃
Astroloji nümeroloji bunların hepsi aslında meditasyon alanında tek çatı altında toplanıyor bununla alakalı kanallara bakıyorum youtube bereket ritüelleri falan oluyor
Meditasyon deyip geçiyorum ben bunları ama takip ediyordum
Bende farklı şeyler demişti bir anda parlayabilirmişim siyaset politika da ticari faaliyetlerde çok avantajlı diyor mantık çerçevesinde iyi kararlar alabilir diyor
Pek değil ama bazen saatlerin anlamına bakıyorum. Mesela 23.23 gibi.
Satanist misiniz hanımefendi
Saçmalık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?