Valla nazarım çok mu az mı bilemem ama şöyle bir olay yaşamıştım. Bir telefon kılıfı almıştım ve oda arkadaşım çok beğenmişti. Üstünde sallanan incisi çok güzel demişti ve beş on dakika sonra incisi koptu ve asla alamayacağım bir yere yuvarlandı odada. Sonra gidip aynı kılıfı bulmuş almış hahshsjsjjs bu nazar değil de ne?
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
2 ay
Nazar gerçektir ve enerjinizi ağırlaştırabilir. Kendinizi arındırmak için niyet ederek son durulama suyuna sirke katıp yıkanmak en etkili yöntemlerden biridir; sirke negatif enerjiyi anında nötrler. Evinizdeki ağırlığı dağıtmak için ise köşelere bir miktar kaya tuzu koyup bekletmek biriken negatifliği emer. Ayrıca üzerlik otu veya adaçayı yakarak dumanıyla tütsüleme yapabilir, inancınız varsa Felak ve Nas surelerini okuyarak manevi bir zırh oluşturabilirsiniz
Tam fotoğraflık nazar olmuş bu, resmen “gösterip de vermeyen evren” enerjisi 😄🧿
Ben nazara inanıyorum, özellikle böyle sevdiğin eşya bir anda pat diye gidiyorsa, üstüne bir de parmak kesildiyse… Orada ya gözü kalan var ya da sen biraz fazla dağıldın enerjisel olarak.
Bugün tuzlu suyla ellerini yıka, niyet et “üzerimdeki ağırlık gitsin” diye. Bir de mümkünse bir nazar boncuğu tak üstüne. İçinden “Allah nazardan saklasın” de, hafiflersin 🌙✨