Güncellemeler
4 ay
Bence bu burçlarının karakterlerini yansıtıyorlar sizin fikriniz ne durumda
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence kızlar Başak burcu olurdu kesin, nedeni mükemmeli arıyorlar kriter olarak. Aynı zamanda yükselen burçları kesin İkizler burcu falan olurdu ne istediğini bilmedikleri için tam olarak. Erkekler Akrep burcu olurlardı cinsel konuları çok fazla abarttıkları için, yükselenleri Koç burcu falan olurdu kesin, fazla rekabetçi falan oldukları için, karşı taraf pek imkân bırakmadıkları için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
ben koç
Kesin erkekler koç akrep kıskanç baskıcı Abaza kızlar balık saf slak oluyoruz
Yok kızlar başak burcu ya kesin çünkü hep mükemmeli arama oluyor kriter olarak yükselen burçları ikizler burcu falan olurdu ne istediğini tam olarak bilemem falan erkekler akrep burcu olurlardı cinsel tarafı çok abarttıkları için yükselenleri koç burcu olurdu rekabet seviyorlar karşı tarafa hep baskın olmaya çalışıyorlar
En zengin burç ne ise o olsun Türk erkekleri
Boğa burcu :)
Ooo her mesada varsın Eren burçlar da bile helal
Teşekkür ederim türk erkekleri zengin ama çoğu kız olumsuz şeyler söylüyor ya
Ya boş ver o kızları onlar hak etmiyordur
Srn edene bakcan
Genelleme yapmış tarzında oldu soru türk kızları başak burcu türk erkekleri akrep burcu ama neden diyorlar çünkü genelde böyle oluyor başak burcu temasında hep mükemmeli aramak vardır ama kusursuzlukta rabbe mahsustur türk erkekleri akrep burcu dedim çünkü cinselliği fazla abartılı şekilde hissetme sürekli baskınlık ihtiyacı oluyor o yüzden bu burçların karakterlerini yansıtır dedim
Aslan
Hangi cinsiyet için