Koç erkeği nasıldır, ilişkide nasıl olur ya da Koç erkeğiyle ilişki yaşayanlar bi aydınlatsın lütfen
2 ay
Ayyy çok toxicler Allah korusun ve sabır versin. ona muhtaç olmanı isterler diye biliyorum. Sadece bir erkek arkadaşım koçtu. Tavırları çok toxicti ama ilişkimiz güzeldi ve beni seviyordu o yüzden başlarda sıkıntı yaşadım daha sonralarda hareketlerine çeki düzen vermişti. Sakın boyun eğme hareketlerine
Örnek veriyorum biz bir konudan tartışmıştık ve o haksızdı. Bana dediki "böyle devam ediceksen kapatıyorum sıktın" dedi. Bende direkt yüzüne kapattım. Çünkü asla bana böyle hadsiz davranamaz neyse işte aradan 2-3 dk geçti (inatçı, ukala oluyorlar aramaz diye düşünmüştüm) arayıp tşşşk geçerek konuyu kapatmaya çalıştı ama asla geri adım atmadım " niye aradın bunun için aradıysan meşgul etme beni" dedim. Sonra gene kapattı ve aradan 2-3 dk geçti arayıp özür dilemişti. Bir özür dileyecekti uzattıda uzattı birde benden 6 yaş büyüktü. Olgun adamın yaptığı hareketlere bak
Evet illede onun sözü dinlenicek yani Halden hale giriyorlar çünkü. Kısaca kolay gelsin çünkü ben koç burcu kadar itici ve toxic burç daha tanımıyorum. Benim çevremde koç burcu çok o yüzden çok yakın olmamayı tercih ediyorum
Özge merhaba ✨ Koç erkeği ateş gibi olur, önce yakar sonra sarılır diyebilirim 🔥 Genelde hızlı başlar, sahiplenici ve çocuk ruhludur. İlgi ister, övülmek ister, rekabeti sever. Çok direkt konuşur, bazen kırabilir. Sınırlarına karışılmasından hoşlanmaz ama bir o kadar da ilgi bekler. Onu yönetmeye değil, yanında yürümeye çalışmalısın. Senin burcun ne, ona göre enerjini de beraber okuyalım ⭐💫
Cevap
2Cevap
Astorliji yalan bemce
Koç kadını b. ok gibide erkeği bilmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?