Astroloji & Burçlar Ay burcunu söyle ilişkilerde nasıl biri olduğunu tahmin edeyim ne dersiniz? Alikutayasya Takip Et Xper 7 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Benim ay burcum akrep tutkulu severim gizemli olurum istemsizce Güncellemeler+1 yıl Ay burcunu öğrenmeyen kalmasın Ay burcunu söyle ilişkilerde nasıl biri olduğunu tahmin edeyim ne dersiniz? Cevapla İlişki Soruları Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Yengeç. 0 0 Yorumla
SasukeGaara Takip Et Master Yaş: 24 , eic 79% Oğlak +1 yıl Ben oğlağım ay balık noluyo 0 1 Yorumla Alikutayasya Kova +1 yıl İlişkide duygusalsın ve neredeyse tüm tepkilerin duyguya dayalı Yorumla
35ksk96 Takip Et Master Yaş: 30 Boğa +1 yıl Kendi burcumda ay burcum da boğa 1 1 Yorumla Alikutayasya Kova +1 yıl Senin güven sorunun had safhada güven vereni de aşırı seviyorsun Yorumla
iamgamze12 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 Kova +1 yıl İkizler 1 1 Yorumla Alikutayasya Kova +1 yıl Karşısındakini anlama konusunda ve empati konusunda sıkıntılarınız var Yorumla
mine13 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% Balık +1 yıl Boğa 0 5 Yorumla Alikutayasya Kova +1 yıl İlilkşde şüphecisin ama çok dengeli ve akıllı hareket ediyorsun Yorumla mine13 Balık +1 yıl Ben mi? :D Teşekkürler Yorumla Alikutayasya Kova +1 yıl Evet 😃 yanlış mı Yorumla mine13 Balık +1 yıl Doğru da şaşırdım bir an :D Yorumla Alikutayasya Kova +1 yıl Tamam 😃 Yorumla
nedenromeodeğilimben Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% Başak +1 yıl Bilmiyorum ki 0 3 Yorumla Alikutayasya Kova +1 yıl İnternetten kolayca bakılıyor Yorumla nedenromeodeğilimben Başak +1 yıl Baktım teraziymis Yorumla Alikutayasya Kova +1 yıl Ya ilişkide çok ponçiksin sohbetin fena sarıyor ama ani dengesizlikler de yapıyorsun Yorumla
DefneÖzkaya Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 95% Yengeç +1 yıl Boğa 0 1 Yorumla Alikutayasya Kova +1 yıl Güven sorunu duyuyorsun ama güvenebildiğin anda aşırı tutuluyorsun Yorumla
mutlukaan Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 67% Yengeç +1 yıl Yengeç moruk 0 7 Yorumla Alikutayasya Kova +1 yıl Ay burcun mu yengeç Yorumla mutlukaan Yengeç +1 yıl Evet baktım Yorumla Alikutayasya Kova +1 yıl Sinsisin abi arkadan iş çevirmeyi ortalığı karıştırmayı çok seviyorsun Yorumla mutlukaan Yengeç +1 yıl Vay aw 😅😂 Yorumla Alikutayasya Kova +1 yıl Nereden bildim 🤣 Yorumla mutlukaan Yengeç +1 yıl Helal olsun 😅😂 Yorumla Alikutayasya Kova +1 yıl 😃😃👍 Yorumla
Elifyyyyyy Takip Et Xper 2 Yaş: 28 Balık +1 yıl ay burcu nedir 0 1 Yorumla Alikutayasya Kova +1 yıl İnsanların ilişkilerdeki konumlarını belirleyen burç Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yengeç.
Ben oğlağım ay balık noluyo
İlişkide duygusalsın ve neredeyse tüm tepkilerin duyguya dayalı
Kendi burcumda ay burcum da boğa
Senin güven sorunun had safhada güven vereni de aşırı seviyorsun
İkizler
Karşısındakini anlama konusunda ve empati konusunda sıkıntılarınız var
Boğa
İlilkşde şüphecisin ama çok dengeli ve akıllı hareket ediyorsun
Ben mi? :D Teşekkürler
Evet 😃 yanlış mı
Doğru da şaşırdım bir an :D
Tamam 😃
Bilmiyorum ki
İnternetten kolayca bakılıyor
Baktım teraziymis
Ya ilişkide çok ponçiksin sohbetin fena sarıyor ama ani dengesizlikler de yapıyorsun
Boğa
Güven sorunu duyuyorsun ama güvenebildiğin anda aşırı tutuluyorsun
Yengeç moruk
Ay burcun mu yengeç
Evet baktım
Sinsisin abi arkadan iş çevirmeyi ortalığı karıştırmayı çok seviyorsun
Vay aw 😅😂
Nereden bildim 🤣
Helal olsun 😅😂
😃😃👍
ay burcu nedir
İnsanların ilişkilerdeki konumlarını belirleyen burç