Evet, burç analizcisi biri olarak sorun bakalım cevaplayacağım
2 ay
Evet, burç analizcisi biri olarak sorun bakalım cevaplayacağım
Cevap
8Cevap
Hepsi saçma. Geçen ay ben zengin olup hayatımın aşkını bulacaktım
Belki de zenginliğin gönlünün ve çevremin zenginliğidir. Zenginlik belki de para değil de hayatının içindedir? Hayatının aşkı dediğin şey belki de bir insan değilde başka bir şeydir?
Tabi ki bu ileri konuşmalar farazidir kimse gaybı bilemez
Tamam
23 eylül 00:13 de doğdum buyur anlat bakalım terazi burcuyum
Kaçlısın
2000
Yengeç yükselen, güneş terazi başağa yakın siz çok duygusalsınız ve hata yapmaya meyillisiniz ama dışarıdan kendini kontrol edebilen ağır biri olarak duruyorsunuz iç dünyanız çok geniş ve bir çok düşünce aklınızdan geçer. Keyifçi eğlenceli enerjik birisiniz
Duygu sıfır hata yapmaktan korkmam dışarı da rahatım keyifliyiz enerjimiz yüksek :D
Peki
Bu tahmin beni sarmadı yavb
Aşk hayatım da ne olacak
Ne bileyim ona yükselenden bakılmıyor
Nerden bakıcaz aşk hayatına bak bi
İnternetten bulabilirsin. Ben yapıyorum bu işi ama genel analiz vs emek verdiğimden ücretli 🤷♀️
:D ohoooo ne kadar
Burcum akrep, yükselenim oğlak ay burcum da yay kdndjdjdn bi bakar mısınn genel olarak
Ah ah sen çok zorsun. Eğlenceli bir insansın ama içinde hep şüphe var çok karmakarışıksın. İnsanlar seninle iyi anlaşırlar onları dinler mantıklı konuşursun ama genellikle de duyguların ağır basıyor ve hata yapabiliyorsun.
🥺🥺🥺 ay biraz daha baksan olmaz mı fjdbsjsb doğru çünkü 😭
Hahahah çok iyi ve güzel bir insansın seninle arkadaş olmak isterim hshshsje
İnsanın burcundan gbt sini görüyorum
Yaa, teşekkür ederim fkkdhdjdbsn
Rica ederim
Yengeçim burçlara inanmıyorum.
Tüm kızlarda adımı sormadan burcumu soruyor.. Yengecim deyince ne anlıyorlar, bana adın değil burcun çok şey anlatıyor dedi aynen aynen dedim..
Terazi burcu için yorum alabilimiyim
Alabilirsiniz terazi burcu değişken eğlenceli keyifçi bir burçtır terazi aslan ile boğa nın karışımı diyebiliriz hem keyifçi hem de kendini de beğenen bir burçtur. Gezmeyi eğlenmeyi sever bakımlıdır da.
Kendini beğenen ve eğlenmeyi sever kısmı hariç diğerleri tamam. Teşekkür ederim yorumunuz için
Neden herkes ikizler burcundan nefret ediyor
Değişken ve kararlarında sebat etmediği için
Evet
Hahah doğrudur yükselen nedir
İkizlerin Allah belasını versin mi hocam
Yok onlarda insan :)
İkizlerin son durum ne. Bizi ne bekliyo
Yükselen burç
Yükselen burç kişinin iç dünyasını yansıtır. Bir nevi içindeki kişi diyebiliriz.
Ama bilmiyorum burcumun yükselenini
Doğum saatinden hesaplanıyor
Anladım
balık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ne güzel bir enerjiyle gelmişsin buraya 🔮✨
Ben de Balık bir mistik olarak şunu merak ederdim mesela:
Aşk konusunda hangi burç hangi burçla gerçekten yürür, hangisi sadece karmasal ders olur? 💫
Bir de yükseleni bilinmeyen ama “kendimi hiç burcum gibi hissetmiyorum” diyenlere ne diyorsun?
Sen en çok hangi alanda yorum yapmayı seviyorsun, aşk mı, para mı, karakter mi? 🌙💜