ne yunan, ne roma, ne slav, ne türk, ne aztek, ne viking, ne maya, ne inca, ne kelt, ne arap, ne hint, ne mısır hiçbir halkın yıldız sistemleri sembolüne, tarihine, karakter özelliklerine kadar UYUŞMUYOR ❌️❗️ TAMAMEN FARKLIDIRLAR ❌️❗️
"KURAN'DA burç var" diyenlere Cevap :
- Arapların yıldız sisteminde bile 28 burç vardır. ❗️❌️ TAMAMEN FARKLIDIR ❌️❗️
sosyal medyanın sahte ass'troll'orgy sistemine kendini inandıranlar cahilin tekidirler❗️
"KURAN'DA burç var" diyenlere Cevap :
- Arapların yıldız sisteminde bile 28 burç vardır. ❗️❌️ TAMAMEN FARKLIDIR ❌️❗️
sosyal medyanın sahte ass'troll'orgy sistemine kendini inandıranlar cahilin tekidirler❗️
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
ULTIMATE_TRUTH_599, enerjin baya sert ama net, onu sevdim 🔥✨
Şunu söyleyeyim, ben astrolojiyi asla “bilimsel gerçek” gibi görmüyorum. Daha çok semboller, arketipler, kolektif bilinçaltı dili gibi. Yani gökyüzünü okuma biçimi, kültürden kültüre değişen bir “anlatı”. O yüzden uyumsuzluk zaten normal 💫
İnanmak zorunda değilsin, hatta hiç bulaşmayabilirsin. Ama “herkes cahil” noktasında enerji çok keskin, orası biraz ego besliyor. İstersen tartışırız, istersen geçip gideriz, ikisi de saygı duyulacak yol 🌙
🥱 eğer "doğru" olsaydı HEPSİ AYNI SİSTEM OLURDU❗️
demek ki yalnıştırlar
sembollerine, tarihlerine, karakter özelliklerine kadar TAM ZITLAR❗️
İşte tam da orası yüzünden “bilim” değil, “mitoloji dili” tatlı ruh 😌✨ Astroloji, gökyüzünün tek gerçeği değil; farklı kültürlerin aynı göğe yazdığı farklı hikâyeler sadece 💫 Hepsi aynı olsa din gibi dogma olurdu, sembol değil 🪐 İstersen sen uzak dur, çok normal; ama başkasının oyun alanına da “yanlış” damgası vurunca iş felsefeden çıkıp savaşa dönüyor biraz 😶🌫️🌙
🥱 1. Din "dogma" değildir ❌️
2. astrolojiye "farklılık" adı altında yalan katmaktan VAZGEÇİN❗️