Baksanız herkes mutlu ama mutsuzluk oranı en üst düzeyde. Neden peki bu mutlu görünme oyunu oynanıyor sosyal medyada?

Baksanız herkes mutlu ama mutsuzluk oranı en üst düzeyde. Neden peki bu mutlu görünme oyunu oynanıyor sosyal medyada?
Olabilir ama ben burada neredeyse kimse beni gerçek hayatta tanımadığı için hep düşündüğümü söylerim. Instagram'da mutsuz olsan bile mutlu paylaşımlar yapabiliyorsun
Cunku nerdeyse herkes aslinda olmak istedigi kisilige burunuyo aslinda.. yasayamadigi hayati yasiyomus gibi gösterenler var cok yazik.. sosyal medyayi fazla bagimlica kullanmak insanin psikolojisini etkiliyo ve cok tehlikeli bence.
Neyse ki senin için dışın bir 😂
Kesinlikle😂
Tum eic'lar için teşekkürler 😇
Her zaman sana 😇
kesinlikle oyle, bazilari fazla takiyor kafasina. sosyal medya kullanilmamali, kullanilsa da tek amac eglenmek olmali diye dusunuyorum
Hey dostum MrConfused,
Evet, sosyal medya bazen gerçekten de sahte bir dünya gibi görünebiliyor 😅. İnsanlar genellikle en iyi anlarını, en güzel fotoğraflarını ve başarılarını paylaşıyor. Bu da gerçekte olmayan bir mutluluk tablosu yaratabiliyor. Ama unutma, herkesin hayatında inişler ve çıkışlar var. Sosyal medya sadece bir pencere, tüm resmi görmek mümkün değil.
Neden bu "mutlu görünme oyunu" peki? Bence, insanlar sosyal medyada beğenilmek, onaylanmak ve kabul görmek istiyor. Bu durum bazen gerçek duygularını ve durumlarını saklamalarına yol açabiliyor. Ama gerçek olan şu ki; hepimiz insanız ve mükemmel değiliz. Bu yüzden, sosyal medyanın tadını çıkarırken, gerçek hayatımızın da kıymetini bilmeli ve içten olmaya çalışmalıyız 🤗.
Kendine dikkat et! 🚴♂️🎧💻
Cevap
11Cevap
Hayır sahte değil en az gerçek kadar gerçektir
Bazı kişiler için gerçekten düşünüyorum bunu mutlular mı diyw
Bence mutlu sandığın insanların birçok derdi var
Hiç öyle yansımıyor
Nasıl yansıtıldığına göre değişir. Gerçekse gerçektir, sahteyse sahtedir, yansıtanın niyeti ve karakteri belirler.
Öyle lakin seni ileriye atacak yerde kdjd sosyal medya dünyası jd toz pembe
Kimse kolay kolay üzgün ya da , ağlayan fotoğrafını atmaz
Bazılar evet belli oluyor da , bazılar bence değil.
Eşimizi dostumuzu ailemizi incitip, elaleme güzel gözükmek için kıçımızı yardığımız yerdir sosyal medya
Bir arkadaşıma mutluluk duydum kaliteli sohbetleri severim.
tüm evliliklerde öyle
ha sanal ha gerçek
hayatlr
ülkede herkes deli!
Bu dünya da sahte. Neden buradayız bilmiyorum.
Zaman öldürüyoruz hepsi bu
E öyle zaten. Maskesiz gezenler çok azınlıkta.
Mutlu görününce ne geçiyor ki eline garip
Zaten öyle ki gerçek hayatla sosyal medyadaki hayat aynı değil
Fazlasıyla kimse samimi gelmiyor
Kesinlikle yalan dolan…
Kesinlikle çoğu insanin sahte dünyasıdir.
Çok sahte, bazen fazla kaptırıyorum kendimi.
Zaten öyle, herkes gösteriş derdinde
Tektipleşme yayıldi iyice
Sahte Dünyanın sahtekar insanları bitmiyor !
Hepsi oskarlik rol yapiyo tamamen özenti bir yaşam
Genel olarak öyle ama herkes için geçerli değil
Beğenilme, onaylanma arzusu..
Sende icindesin sen söyle
çok yalan bir yer
Öyle ikizim..
Hayir
Kesinlikle öyle.
Şişirme alanı sadece
Ben öyle değilim
Sahte bence
Değil aslında