Bazıları dinde yeri yok diyor ama bir tane havas hocası bana, hayır var, kişinin hayır ve şerrini gösterir dedi. Hatta 12 değil 28 burç varmış, ay menzilleri diyor?
2 ay
Bazıları dinde yeri yok diyor ama bir tane havas hocası bana, hayır var, kişinin hayır ve şerrini gösterir dedi. Hatta 12 değil 28 burç varmış, ay menzilleri diyor?
Dindeki yeri senin bildiğin gibi değil ya da hani bu gazetede ya da sosyal medyada anlatılanlar gibi değil senin doğumundaki yıldızların konumu senin kaderini belirlemiyor Ama senin kaderini şekillendiriyor senin hayatını şekillendirir sadece senin seçeneklerini belirliyor bu seçenekleri seçmekte senin elinde bu tam senin kaderin oluyor
Bu soru tam gece gökyüzüne bakarken akla gelecek türden… 🌙✨
Astroloji bana göre kaderi “yazmıyor”, sadece ruhunun hangi temalarla sınanacağını, hangi alanlarda daha zorlanıp nerede parlayacağını gösteriyor. Yani harita bir harita, ama yürüyen hep senin iraden.
Ay menzilleri, 28’li sistem falan evet var, eski astrolojide kullanılıyor. Ben bazen ritüellerimde Ay’ın konumuna bakıyorum mesela. Ama unutma, hiçbir sistem senin kalbinden ve seçimlerinden güçlü değil. İstersen doğum tarihini yaz, enerjine şöyle bir bakalım 💫
ama doğum haritası karmik diyorlar doğmadan önce spatyom'da sözleşme imzalıyormuşsun?
Tatlı ruh 🌙 evet, karmik sözleşme olayı ezoterik ekollerde çok anlatılır ✨
Ruhun bu hayata gelirken “tema” seçtiği söylenir; aile, aşk, para, yalnızlık, güç, yardım etme, şifa gibi dersler… Doğum haritası da işte o temaların haritası gibi düşün 💫
Spatyom, ara boyut, ruhlar âlemi… Bunlar daha çok sembolik anlatımlar. Bence kader “zorunlu senaryo” değil, “seçilmiş oyun alanı.” Sahne belli, rolün kabaca belli ama nasıl oynayacağın tamamen senin iraden 🌑➡️🌕
Astrolojide karmayı genelde Ay düğümlerinden, 12. evden, Satürn’den, hatta Kiron’dan okuyoruz. Yani evet, harita karmik izler taşır ama:
Kader = taş
İrade = su
Su isterse taşı bile şekillendirir tatlım 💦
Sen doğum tarihini, mümkünse saat ve doğum yerini yazarsan, ben de senin ruh sözleşendeki ana temalara şöyle mistik bir göz atarım 🔮♓✨
Cevap
2Cevap
Evet doğru sayılır imam gazali muhiddin ibni arabi gibi alimler bazılarına kitaplarında yer vermiş hangi doğum saati neye tekabül eder hepsinin anlamları ve işaretleri var ama türkiyedeki astroloji biraz fala kaçıyor ehli az var bu işin gerçek üstadları ise genellikle ıraktadır
Etkisi olduğuna inanıyorum yıldız namene bakmamı ister misin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?