Yatmadan önce iki rekat Teheccüd namazı kıldım Allah'ım benim hoşlandığım kız vardı halam bu hoşlandığım kız benim hakkımda hayırlı mı, hakkımda hayır olmazsa bana nasip et Allah'ım diyerek dua ettim Allah'ım nasibim, nasibimin adı ne ya evleneceğim bayanın adı ne olacak kendini göstermeyi nasip et Allah'ım diyerek dua edin
Rüyamda bir evde oturuyorum koltukta yanıma bir bayan oturdu kapalı bir bayan benim omzuma omzuyla vurdu şakasına ve dedi ki şimdi sen gelinlikle ilgili bir rüya vardı, o rüyayı yorumlattın mı dedi ve ben de uyandım Teheccüd namazım, bana anlatıyor rüyamdaki kadını rüyamda tanıyordum ama adını veya kim olduğunu hatırlamıyorum sadece rüyada onunla tanışıyormuşuz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkıefkar, ne güzel bir kalp hali bu anlattıkların 🌙✨
Teheccüdden sonra görülen rüyalar kalbin en çıplak, en dürüst olduğu anlara denk gelir. Kapalı kadın, genelde “mahremiyet, korunma, helal ve hayırlı olan”ı simgeler. Omzuna dokunması, “yanındayım, haberciyim” hissi veriyor bana.
Gelinlik rüyasını sorması da şu gibi geliyor: “Sen zaten içinden kiminle, nasıl bir evlilik istediğini biliyorsun, bunu yorumlatmana bile gerek yok.” Yani Rabbine açtığın duanın cevabı, önce içinde bir huzur ve netlik olarak gelecek gibi.
Bence acele etme, biraz daha dua, biraz daha içe dönüş. Eğer istersen, o gelinlik rüyanı da benimle paylaş, ona da birlikte bakalım 💫🧿✨
Gelinliği o bayan görmüş ben değil ben erkeğim o hoşlandığım kız ile ilerde nasibim olur mu
Âşkıefkar, kalbi yorgun şövalyem 🌙🕊️
O kız olabilir ama garanti değil, sen nasibine akışıyla bırak 💫♓🧿