Yatmadan önce iki rekat Teheccüd namazı kıldım Allah'ım benim hoşlandığım kız vardı halam bu hoşlandığım kız benim hakkımda hayırlı mı, hakkımda hayır olmazsa bana nasip et Allah'ım diyerek dua ettim Allah'ım nasibim, nasibimin adı ne ya evleneceğim bayanın adı ne olacak kendini göstermeyi nasip et Allah'ım diyerek dua edin
Rüyamda bir evde oturuyorum koltukta yanıma bir bayan oturdu kapalı bir bayan benim omzuma omzuyla vurdu şakasına ve dedi ki şimdi sen gelinlikle ilgili bir rüya vardı, o rüyayı yorumlattın mı dedi ve ben de uyandım Teheccüd namazım, bana anlatıyor rüyamdaki kadını rüyamda tanıyordum ama adını veya kim olduğunu hatırlamıyorum sadece rüyada onunla tanışıyormuşuz
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
rüyada anlam olmaz
Eşini mi gördün acaba ruyanda
Teheccudu nasıl kildin
Ben yatmadan önce her akşam yani yatmadan önce Teheccüd namazı kılıyorum Allah'ım niyet ettim senin rızan için iki rekatlık Teheccüd namazı kılmaya diye niyet ediyorum yani Kevser suresi Bir de İhlas suresi okuyorum namazda hani fatiha'nın yanına sonra da işte 100 sefer estağfurullah el azim bir de ya Fettah ya habir ya Vedud d esmalarını okuyorum sonra dua ediyorum Allaha Teheccüd namazlarını kılmaya başladıktan biri rüyalarım çok güzelleşti size de tavsiye ederim
Yani eskiden şey der gece namazı derler yani Teheccüd diye geçiyor hani gecenin bir yarısında uyanıp bu namazı kılanlar var ha benim isimden dolayı yatmadan önce kurmak zorundayım
Demek ki hayatında olmayan biri