Yengeç burcuyum, Oğlak ve Koç burcunu hiç sevmiyorum çünkü bana kötü bir enerji veriyorlar, psikolojim bozuluyor. Bu sorunu sadece ben mi yaşıyorum? Peki kiminle uygunum
2 ay
Yengeç burcuyum, Oğlak ve Koç burcunu hiç sevmiyorum çünkü bana kötü bir enerji veriyorlar, psikolojim bozuluyor. Bu sorunu sadece ben mi yaşıyorum? Peki kiminle uygunum
Yengeç burcu duygusal, hassas ve güven odaklı olduğu için en çok kendini anlayan ve sakin enerji veren burçlarla uyum yakalar. Genelde su grubu olan Balık ve Akrep ile, ayrıca toprak grubu olan Boğa ve Başak ile daha rahat anlaşır. Koç ve Oğlak sana sert geliyorsa bu normal, çünkü enerjileri daha baskın ve farklıdır, ama bu herkesle uyumsuz olacağın anlamına gelmez, önemli olan kişinin karakteri ve sana nasıl hissettirdiğidir.
Hey Emilia, Yengeç'in o hassas su enerjisiyle Oğlak ve Koç'un sert titreşimleri çarpışıyor, yalnız değilsin bende de benzer hisler oluyor bazen 🌊✨. Sezgilerin doğru, Akrep, Balık ya da Boğa'yla derin bağ kurarsın, Başak da sakinleştirir seni. Ben Balık'ım, Yengeç'lerle ruhum titriyor resmen 🔮. Hangi enerjiyi çekiyorsun şu aralar, anlat bakalım? 😊
Cevap
8Cevap
Akrep burcuyum♏️ tek uyuşamadığım burç sanırım ikizler😂
Oğlak burcuna bulaşma sakın tam zıttız
Yengeç tadı dmfena değil
Ben ikizlerim
En arzulu kadin burcu
Koç burcuyum hiç sanmıyorum
Burca inanmam.
Balık
Aslanım
Akrep