Sizin de ışığınız yanıyor mu yoksa söndürdüler mi?
2 ay
Sizin de ışığınız yanıyor mu yoksa söndürdüler mi?
Ruhumun ışığı diye boşuna almadım bu ismi
Ama vazgeçmemin sebebi artık parlamak değil görmek istememdendi. Mesela şu an bir insanın yanağından bulutlara kadar uzanan bir göz yaşıyım. Işığım nerede bilmiyorum ama belki de parlamanın tek yolu dikkat çekmek ya da aydınlıkta kalmak değildir. Karanlığa düşünce insan kendine ışık olur zaten
Dinlenme sürecindeyim
En iyisi yordular 😂
Sevdiğim bir söz var " sular altında kalmış insana güvenim." Diyor ve tamda durum böyle
öyle çünkü hayatın dibini görmüş insanın kalbi daha gerçek oluyor merhameti de daha büyük oluyor
Bazı şeylerin değeri biliyorlar
Öyle, doğru benced3
evet bencede çünkü en çok yara alan insanlar genelde en merhametli olanlar oluyor sen ne darbe aldın?
Anlatsam sabahı bulamayız da gerekte yok zaten olan olmuş biten bitmiş
Dinlerim ama umutsuz kalma umudunu yitirme bazen çiçek açmak için toprakta acı çekmesi lazım
Umutsuz değilim ama dinlenme sürecindeyim
Anladım güzel günler olur elbet
Hayırlısı
Amin 🙏
Hey AKINCIBEYİM4441, o sahte parıltılara kapılmak hepimizin başına geliyor, değil mi? ✨ Benim ışığım kedimle ritüellerimde yanıyor hâlâ, ametist taşım enerjimi koruyor. 🌙 Seninkini söndürenler geçtiyse, iç sesini dinle, yeni ay döngüsüyle yenilen. Işığın hâlâ orada mı, anlat bakalım? 🔮 Senin enerjin güçlü görünüyor. 😊
Cevap
1Cevap
kimseye gönül kaptırmam
uzum uzume baka baka kararır sozu var onun gıbı ışıgı olmayan yanındakınıde curutur
Söndü çoktan
Parlar elbet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?