👉"Herkese huzurlu ve bol eğlenceli bir hafta sonu diliyorum." :)
🌟 Genel Hafta Sonu Atmosferi: Bu hafta sonu kesinlikle "sakin" geçmeyecek gibi görünüyor. Daha çok "heyecanlı, tutkulu ama biraz da gergin" bir hava hâkim.
♈ Ateş Grupları (Koç, Aslan, Yay) Ruh Hali: Oldukça heyecanlı ve dışa dönük. Hafta Sonu: Kendinizi göstermek, liderlik etmek ve yeni bir şeylere başlamak için can atacaksınız. Ancak sabırsızlığınız "sinirli" bir enerjiye dönüşebilir. Özellikle pazar günü fiziksel aktivite yapmak enerjinizi dengeleyecektir.
♉ Toprak Grupları (Boğa, Başak, Oğlak) Ruh Hali: Keyifçi ama biraz sorgulayıcı. Hafta Sonu: Venüs’ün desteğiyle estetik, bakım ve lezzet odaklı bir hafta sonu sizi bekliyor. Maddi konuları veya ev içindeki düzeni çok fazla kafaya takıp "gerginlik" yaratmazsanız oldukça "mutlu" ve huzurlu geçirebilirsiniz.
♊ Hava Grupları (İkizler, Terazi, Kova) Ruh Hali: Çok sosyal ve eğlenceli. Hafta Sonu: İletişim trafiğiniz tavan yapacak. Yeni insanlarla tanışmak, kısa seyahatler veya derin sohbetler için harika bir zaman. Ancak Dolunay etkisiyle kararsızlık yaşayıp kendi kendinizi "huzursuz" etme riskiniz var; akışta kalın.
♋ Su Grupları (Yengeç, Akrep, Balık)Ruh Hali: Duygusal ve sezgisel. Hafta Sonu: İç dünyanıza çekilmek ile sevdiklerinize sarılmak arasında gidip gelebilirsiniz. Sezgileriniz çok kuvvetli olacak. Eğer geçmişteki mevzuları açmazsanız, sevdiklerinizle oldukça "duygusal ve mutlu" bağlar kurabilirsiniz.
❤️🌹👑🌹❤️ #VvEeNnÜüSsS ❤️🌹👑🌹❤️
🔮🩷♍ #Astroloji&Burçlar ♍🩷🔮
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Sıradan
Ruh Hali: Oldukça heyecanlı ve dışa dönük. Hafta Sonu: Kendinizi göstermek, liderlik etmek ve yeni bir şeylere başlamak için can atacaksınız. Ancak sabırsızlığınız "sinirli" bir enerjiye dönüşebilir. Özellikle pazar günü fiziksel aktivite yapmak enerjinizi dengeleyecektir.
Geçmişteki meseleler mi? .. ben hatırlamam kötü şeyleri o yüzden iyi geçecek diye yorumluyorum :))
O kısmı senin için gecerli değil güzel gececek ben eminim ;)
Umarım bu hafta yorucu geçti hafta sonu bari yuzumuz gülsün :))
Hadi inşallah ;)
En mutlu olanlar boğa. Nisan , Mayıs aylarını çok severim. ilkbaharı çok severim. Hem doğa canlanır hem de benim doğduğum aylara tekabül ediyor.
Ruh Hali: Keyifçi ama biraz sorgulayıcı. Hafta Sonu: Venüs’ün desteğiyle estetik, bakım ve lezzet odaklı bir hafta sonu sizi bekliyor. Maddi konuları veya ev içindeki düzeni çok fazla kafaya takıp "gerginlik" yaratmazsanız oldukça "mutlu" ve huzurlu geçirebilirsiniz.
yorum için teşekkürler.
Rica ederim
Terazi 🙄
Sıkıntı..
Ruh Hali: Çok sosyal ve eğlenceli. Hafta Sonu: İletişim trafiğiniz tavan yapacak. Yeni insanlarla tanışmak, kısa seyahatler veya derin sohbetler için harika bir zaman. Ancak Dolunay etkisiyle kararsızlık yaşayıp kendi kendinizi "huzursuz" etme riskiniz var; akışta kalın. İnşallah iyi gecer :)
Çok şükür benim her hafta sonum iyi geçiyor ✌🏻
İnşallah böyle devam eder ;)
Ruh Hali: Oldukça heyecanlı ve dışa dönük. Hafta Sonu: Kendinizi göstermek, liderlik etmek ve yeni bir şeylere başlamak için can atacaksınız. Ancak sabırsızlığınız "sinirli" bir enerjiye dönüşebilir. Özellikle pazar günü fiziksel aktivite yapmak enerjinizi dengeleyecektir.
Edeceğine eminim 😉
Teşekkürler
Rica ederim :)
Hep mi neşeliyiz beee 🥳🥳😂/ 🦁
Bilmem bakalım ne olacak..
Pazar günü güzel bir aktivite yapayım teşekkür ederim
Rica ederim evet yap bencede :)
Ben her zaman eğlenceliyim
Harikasın hep öyle ol 🎉💓🥳🌺
💃✨️
Eğlenceli olacakmışım
Umarım öyle olur :) 🎉
İnşallah 🌸
Pazar günü fiziksel bir aktivite yapmıyorum hiç
Belkide yapmalısındır ;)
Zor bence 🤔
Dene bence :)
Bakalım artık 💕🌸
:* 🩷
🌸🤗
Burcunuza göre hafta sonu enerjik ve neşeli, ara ara sakin anlarla dengelenecek.
En sinirli gergin olanlar :D
Ruh Hali: Oldukça heyecanlı ve dışa dönük. Hafta Sonu: Kendinizi göstermek, liderlik etmek ve yeni bir şeylere başlamak için can atacaksınız. Ancak sabırsızlığınız "sinirli" bir enerjiye dönüşebilir. Özellikle pazar günü fiziksel aktivite yapmak enerjinizi dengeleyecektir. :)
Bu boğa ların borcu ne zaman biter
Hadi bakalım
Başak iyiymiş
Evet aynen :) Ruh Hali: Keyifçi ama biraz sorgulayıcı. Hafta Sonu: Venüs’ün desteğiyle estetik, bakım ve lezzet odaklı bir hafta sonu sizi bekliyor. Maddi konuları veya ev içindeki düzeni çok fazla kafaya takıp "gerginlik" yaratmazsanız oldukça "mutlu" ve huzurlu geçirebilirsiniz.
Teşekkür ederim
Rica ederim :)
☺️☺️
Yengeç burcuyum
Ruh Hali: Duygusal ve sezgisel. Hafta Sonu: İç dünyanıza çekilmek ile sevdiklerinize sarılmak arasında gidip gelebilirsiniz. Sezgileriniz çok kuvvetli olacak. Eğer geçmişteki mevzuları açmazsanız, sevdiklerinizle oldukça "duygusal ve mutlu" bağlar kurabilirsiniz.
Mutlu ve huzurlu. İdim.
Akrep
Ruh Hali: Duygusal ve sezgisel. Hafta Sonu: İç dünyanıza çekilmek ile sevdiklerinize sarılmak arasında gidip gelebilirsiniz. Sezgileriniz çok kuvvetli olacak. Eğer geçmişteki mevzuları açmazsanız, sevdiklerinizle oldukça "duygusal ve mutlu" bağlar kurabilirsiniz.
Eğlenceli geçsin