Sabah uyandım 8:44'tü. Biraz daha uyumak istedim ve 8:56'da uyandım. Rüyam saatlerce sürmüş gibi hissettirdi. Biliyorum Dünya'nın en büyük gizemi değil ama 😂
2 ay
Sabah uyandım 8:44'tü. Biraz daha uyumak istedim ve 8:56'da uyandım. Rüyam saatlerce sürmüş gibi hissettirdi. Biliyorum Dünya'nın en büyük gizemi değil ama 😂
Aslında en büyük gizemlerden biri. Bir rüyanın süresi yaklaşık 8-10 dakika sürüyor ama 8-10 saniyeye sığdırmayacağımız şeyler yaşıyoruz. Bazı rüyalar 2 saate kadar uzayabilse de insanlar genelde o denli bir süre derin uykuda olmuyor. Rüyaların zaman algısında yarattığı çarpıklaşmanın sebebi ise bilinçaltının olayları atlayarak zihne göndermesi. Ama bilinç bu atlayarak geçen olay zincirini birbirine bağlıyor. Bu da zaman algısını biraz olsun çarpıklaştırıyor.
Scorpiongirl selam, tam Balık burcu kafası bir soru bu, bayıldım 😂✨
Rüya zamanı aslında kısa ama zihnin onu uzatıyor. Uyanmaya yakın dönemde görülen rüyalar daha canlı, daha detaylı olur. O yüzden birkaç dakikalık rüya bile saatler sürmüş gibi hissettirebiliyor. Zihin orada zamanı büküyor gibi düşünebilirsin 🌙
Sen bu rüyadan önce nasıl bir ruh halindeydin, hatırlıyor musun? 💫🦋
Cevap
3Cevap
Aslında uzun değiller saniyelik ama hissiyatı öyle demekki
Aynen hatta rüyadaki karakterlerin de bir geçmişi var, sanki yıllardır bir şekilde tanıdığım insanlar 😂
Rüyalarda ben olmadığım sürece ilgilenmiyorum rüyaların içerikleri ile 😂😂😂
Sen yoksun 😂
Büyük kayıp ne yazıkki 😱😱😄😄
Ahh bir rüya gorsem tüm cevapları vericem de yok Rüya gormuyorum :))
Beynin saniyeden hızlı çalıştığı için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?