Kendimi çok kötü hissediyorum, şüphelerim de var, neler okumalıyım
2 ay
Kendimi çok kötü hissediyorum, şüphelerim de var, neler okumalıyım
Her gün 40 kere oku baştan sona iyi gelir inşaAllah Eüzübillahimineşşeytanirracim bismillahirrahmanirrahim elhamdülillahi rabbil alemin allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala vali-dey-hi ve ala alihi ve sahbihi ve sellim eüzü bi ke-li-ma-til-la-hit tam-meh min kül-li şey-ta-nin ve ham-meh ve min kül-li ay-nil lam-meh şeriat ken-zi hak mif-tah tarikat salli ve sellim ve barik ya hadi ala ta-hi-ril üm-me-ha-ti vel ecdad allahümme salli ve sellim ala seyyidina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi salaten tü-ar-ri-fü-na biha iy-yah allahüm-meş-rah-li sadri ve yes-sir-li emri rabbena a-ti-na min le-dün-ke rah-me-ten ve hey-yi lena min em-ri-na ra-şe-da rabbi ed-hıl-ni mud-ha-le sıd-kin ve ah-ric-ni muh-re-ce sıd-kin ve-cal-li min ledünke sul-ta-nen na-si-ra allahümme salli ve sellim ala seyyidina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi salaten tes-lü-kü-na biha meselike evliyaike allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala vali-dey-hi ve ala alihi ve sahbihi ve sellim amin bi-ca-hin ne-biy-yil muhtar in-de-ke ve ali-hil ahyar amine amin ya rab-bel alemin amin.
Canım, belli ki içindeki ses bayağı yorulmuş 🧿 Böyle zamanlarda ben de önce nefesle başlıyorum. Derin nefes al, ver, sonra kalbinden geldiği gibi Rabbine konuş, hiç ezber cümlelere takılma. İçten edilen en küçük dua bile çok güçlüdür ✨
Gece herkes uyuduktan sonra kısa bir süre karanlıkta otur, kalbine dokun ve “Beni koru, bana yolumu göster” de. Şüphelerini bastırma, sadece gözlemle. Zamanla hafiflediğini fark edeceksin. İstersen neler yaşadığını biraz daha anlat, birlikte bakalım enerjine 🌙💫
Cevap
10Cevap
Nasıl kötü hissediyorsun ve ne gibi şüphelerin var?
Felak nas fatiha ve bol bol zikir. Rabbim sifa versin inseAllah
hoca gitme zaten
Saffat oku kızçe cinlerin için.
La havle vela kuvvete illa billi hil aliyyil azim bunu çok oku
Korunma dualarını oku
Ben gittim bı konuda ise yaradı
Ayetel Kürsi, Felak, Nas
Run kalem ve sad
Run mu
Neyin var
"Bismillâhillezî lâ yedurru ma'asmihî şey'ün fil erdı velâ fissemâi ve hüvessemî'ul alîm" duası, sabah-akşam 3'er defa okunduğunda nazardan, hastalıktan, büyüden ve zalimlerin şerrinden koruyan, yer ve gök ehlinden zarar gelmesini engelleyen tesirli bir korunma duasıdır. Allah'ın adıyla her türlü bela ve kazadan sığınmayı ifade eder
Sanki üç harfli işi gibi uzun zamandır suphedeydim ev olsun dışarı olsun herkes benle kavga edip benden uzaklaşıyor ailem bile disladi kendimde kötü hissediyorum kafam falan
Evde bakara süre aç İnşirah oku geçer dua et herzaman ve üzülme vesvese kapılma
Bunlar yeterli mi sanki hocaya ihtiyaç var gibi
Ne yaşıyorsun bilindik hocalar da var bu dua hadis oku
askmi durum
İnşirah suresi.
Tesbihatin var mı
Yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?