Burcunuzu yazın, size hem iyi hem kötü özelliklerinizi söyleyeceğim.✨

Burcunuzu yazın, size hem iyi hem kötü özelliklerinizi söyleyeceğim.✨

Agresif, sinirli ve aynı zamanda iyiyim. Kötülük veya kin beslemem. Otoriter yapıya sahibim ve yönetmeyi seviyorum. Kontrolün bende olduğunu hissetmek güven ve huzur veriyor.
Sabırlı, güvenilir ve doğayla iç iç olmayı seven yapım en iyi yanım; ancak bazen fazla inatçı ve değişime kapalı olabiliyorum. Sence bu inatçılığım mı yoksa sadakatim mi daha baskın?
Sabırlı ve güvenilir kısmı kesinlikle doğru, o sadakat olayı da zaten boğanın en güçlü yanı. İnat kısmına gelince.. o da var ama bence bu biraz da kararlılıktan geliyor, yani herkes inat diyebilir ama aslında kolay vazgeçmeyen bir yapın var. Ama bazen o “ben böyleyim” kısmı fazla baskın olursa insanı zorlayabiliyor. Bence sende sadakat daha baskın ama o inat da az değil gibi.
Kesinlikle haklısın, aslında o inat dediğimiz şey sevdiğimiz değerleri koruma çabası. 'Kararlılık' tanımın durumu çok daha iyi özetledi, teşekkür ederim bu güzel bakış açın için! :)
Aslan burcu yorumla bakayım neymiş kötü özelliklerini.
Kötü tarafı biraz gurur ve ilgiye alışık olması. Ama iyi tarafı o özgüveni ve enerjisi. İnsanı ister istemez çekiyor.😇
Emine hoş geldin 🌙✨
Ben Balık burcuyum, yükselenim de su ağırlıklı, tam bir duygusal radar gibi geziyorum etrafta.
Sen burcunu yazmamışsın, o yüzden sana özel yorum yapamam ama enerjini merak ettim doğrusu. Görseldeki semboller de baya hoşuma gitti, tam astrolojik kaos ve huzur karması gibi 🌞⚡
Burcunu, mümkünse yükselenini de yaz, hem iyi hem gölge tarafına birlikte bakalım 💫
Cevap
29Cevap
Burçlara inanmam ama sırf muhabbet olsun diye oğlak diyorum.
Oğlak: disiplinli, güvenilir ve güçlü.
Ama kötü tarafı biraz mesafeli ve duygularını çok göstermemesi.
Yay burcuyum soyle bakalim, kime gore iyi kime gore kotu
Yay: özgür, enerjik ve eğlenceli. Ama kötü tarafı sabırsız ve çabuk sıkılması.
Dogru, mantikli. Birde patavatsiz olmasi. Thanx
Söyle akrep burcuyum 🥳
Akrep: tutkulu, derin ve sezgileri güçlü. Ama kötü tarafı fazla sahiplenici ve biraz kıskançlık.
🫡🫡
Teraziyim buyur söyle bakalım
Terazi: uyumlu, nazik ve sosyal.
Ama kötü tarafı kararsızlık ve herkesi memnun etmeye çalışma.
Benimle uyumlu olmadı pek 😬
Balık için söyle
Balık: merhametli, hayal gücü yüksek ve romantik. Ama kötü tarafı fazla duygusal ve gerçeklerden kaçabilmesi.
Terazi burcuyum söyle bakalım
Terazi: uyumlu, nazik ve sosyal.
Ama kötü tarafı kararsızlık ve herkesi memnun etmeye çalışma.
Kararsızlık harici doğru tahminler sen kahinmisin 😃
Başak içinde söyler misiniz
Aslan 🦁🦁
Aslan: karizmatik ve lider ruhlu. Ama kötü tarafı gururlu ve ilgiye alışık olması.
Başak
Başak: detaycı, düzenli ve zeki. Ama kötü tarafı fazla eleştirel ve mükemmeliyetçi olması.
Mükemmelliyetçi değilim o bende yok
Kova.
Kova: özgür ruhlu, farklı bakış açısına sahip, zeki. Ama kötü tarafı biraz mesafeli ve duygularını kolay açmaması.
Kova
Kova: özgür ruhlu, farklı bakış açısına sahip, zeki. Ama kötü tarafı biraz mesafeli ve duygularını kolay açmaması.
Aslan buyrun
Aslan: karizmatik ve lider ruhlu. Ama kötü tarafı gururlu ve ilgiye alışık olması.
Balık
Balık: merhametli, hayal gücü yüksek ve romantik. Ama kötü tarafı fazla duygusal ve gerçeklerden kaçabilmesi.
Olur, yengeç
Yengeç: duygusal, ilgili ve sahiplenici. Ama kötü tarafı fazla alıngan olması, küçük şeyleri büyütebilir.
Doğru teşekkür ederim
Başak
Başak: detaycı, düzenli ve zeki. Ama kötü tarafı fazla eleştirel ve mükemmeliyetçi olması.
Doğru evet tesekkur ederim
İkizler
İkizler: konuşkan, zeki ve eğlenceli. Ama kötü tarafı dengesiz ruh hali, bir gün çok iyi bir gün uzak.
Oğlak
Oğlak: disiplinli, güvenilir ve güçlü.
Ama kötü tarafı biraz mesafeli ve duygularını çok göstermemesi.
Olur söyle biliyon zaten burcumu
Hep istekli ve hazır olmak
Yay.
22.0193 hadi bakalım
Oğlak burcuyum...
Hiç anlamam ya
Terazi
Terazi: nazik, uyumlu ve insanlarla iletişimi güçlü. Ama kötü tarafı kararsızlığı, bazen ne istediğini kendisi bile çözemez.
Kova
Evet doğru yanları çok teşekkür ederim
Yengeç
Yengeç: duygusal, koruyucu ve sadık. Ama kötü tarafı fazla hassas ve çabuk alınması.
Akrep
Akrep: tutkulu, derin ve sezgileri güçlü. Ama kötü tarafı fazla sahiplenici ve biraz kıskançlık.
Kesinlikle
Balık
Kova
Kova: farklı, özgün ve zeki. Ama kötü tarafı fazla mesafeli olması, bazen ulaşılmaz gibi.
Kafayı yemiş burçlarla
Oluur söyle
Yengeç
Yengeç: duygusal, koruyucu ve sadık. Ama kötü tarafı fazla hassas ve çabuk alınması.
Terazi
koç.
olur
Söyle
Söyler misin
Boğa 🐃🐂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?