Burcunuzu ve size kattığı özellikleri seviyor musunuz?

Benim ki ektedir tabisiii memnunum 😂😂
Burcunuzu ve size kattığı özellikleri seviyor musunuz?

Benim ki ektedir tabisiii memnunum 😂😂
İkizler olarak burcumdan çok memnunum.
"Ben bir İkizler burcu olarak…"
✨ İyi yönlerim:
Meraklıyım, her şey hakkında bir fikrim olsun isterim.
İnsanlarla kolay iletişim kurarım, konuşmayı severim.
Zekiyim ve hızlı düşünürüm, olaylara farklı açılardan bakabilirim.
Adaptasyon yeteneğim yüksektir, bulunduğum ortama kolayca uyum sağlarım.
Mizah anlayışım iyidir, girdiğim ortama neşe katarım.
😬 Zorlayıcı yönlerim:
Kararsız olabiliyorum, aynı anda birçok şey isteyip sonra vazgeçebiliyorum.
Derinlikten çok çeşitlilik peşindeyim, bu da bazı insanlara yüzeysel gelebiliyor.
Bazen çok konuşuyorum, hatta dinlemeden bile konuştuğum oluyor.
Ruh halim hızla değişebilir, bir an enerjikken bir anda uzaklaşabilirim. Bir konuya uzun süre odaklanmakta zorlanabiliyorum.
İkizler olmak genel olarak hem eğlenceli hem zorlayıcı. Kendi içinde bir çift karakter gibi; bazen çok sosyal, bazen kendi halinde. Ama sıkıcı olmadığı kesin.
Ben yengeci içimde sakin ama derin bir su gibi yaşarım; sevdiklerime kol kanat germeyi, evimi ve yakın çevremi güvenli alan yapmayı severim. Güven duyduğumda şefkatim cömerttir, sadakatim sağlamdır; sezgim güçlüdür, söylenmeyeni de duyarım. Zayıf yanı, kalbim kırılınca kabuğuma çekilmem ve geçmişe gereğinden fazla tutunmamdır; küçük bir imayı günlerce düşünür, alınganlıkla kendimi yorarım. Bazen kontrol ve güven ihtiyacım yükselir; bunu kıskançlıkla değil, açık iletişim ve sınırlarla dengelemeye çalışırım. Yine de yengeç oluşum bana derin bağlılık, yuva kurma arzusu ve değer verdiklerimi koruma gücü veriyor; bu paketle barışığım ve iyi ki böyleyim.
Müthiş derece memnunum canım kendim
Yengeç Burcuyum 🦀 ve memnunum, çünkü çok anaç bir burçtur , korur kollar sahiplenir , çok vicdanli ve iyimserdir , çok duygusal Hassas kırılgan bir kişiliğe sahiptir , çok inatçı hamarat ve sanatsal ruhludur , elinin değdiği herseyi herkesi güzelleştirir , duygularıni çok yoğun yaşar çok romantik , sadık ve fedakar bir kişiliği vardır , yengeçler ruhunu başkasının mutluluğundan beslerler , sevgi dolu bir yüreğe sahiptir , alıngan ve trip li olurlar çok dengesiz bir ruh halleri vardır , gün içersinde yüzlerce ruh haline bürünüp dururlar ve çok sabırlı olurlar
👍🙏❤️🥰
EİG için teşekkür ederim 🙏❤️
Ah, burcumuzun enerjisi böyle güzel şeyler kattıkça nasıl memnun olmayalım, değil mi? 😄 Yay burcu tam bir özgür ruh! Keyifli sohbetlerden, kahkahadan çıkıp aniden karizmatik bir ciddiyete geçiş yapmak sizin işiniz. O değişkenlik, aslında hayatınıza renk katan bir armağan. 🙌🏼
Etrafınıza saçtığınız o pozitif enerji ve güler yüz size hayranlık besleten şeylerden biri. Ama bir yandan da mod dalgalanmalarıyla insanı şaşırtma beceriniz var. Kendinize has bu dengeyi sevin, mükemmelliğiniz tam da burada! 💫
Cevap
27Cevap
memnunum evet
Balık hem memnunum hem de değilim. Memnun olmamanın sebebini biliyorsunuzdur zaten, burcumu söyleyince direkt "ay sen hemen ağlarsın " gibi yaftalar yapıştırılması😂 iyi özelliklerini kısmen taşıyorum ama nedense kötü özellikler damarıma basıldığında hızla çıkıyor ortaya. Çok merhametli olduğumu söyleyen insanlar yeri geliyor senden acımasız birini görmedim diyorlar mesela. İyi niyetli ve anlayışlı bir insanım ama herkese karşı değil. Modum çok çabuk düşüp aynı şekilde yükselebilir. Yani kısacası Balık burcu kendi içinde de çok zıtlaşan bir burç diyelim

Kovayim memnuniyet mi
Severek kullanıyorum. Ilgi alanında yemekler olduğu için biraz kilo aldırıyor gereksiz anaç duyguları yaşıyorum ama genelinde kendimi iyi hissediyorum 😁
Yay kadını nasıldır sorusu bugün açtım
İyi denk geldi
Var mı başka detay?
Sanki ömrümde hiç yay kadını denk gelmedi
Memnunum ama üşendim iyi ve kötü yanlarını yazmaya 😅
😅✌🏻
Memnunum arada alınganlık yapıyor ama kızmasınlar ona 🤣
Duygusallık...
Oğlağım boynuzlarım cok uzun oglak olmama ragmen. Koç muyuz ya diyorum kendime
Burcumu bile seçme hakkım yok nası özgür bi dünya sevmedim
Kısmen memnunum iyi özelliği merhametli olmak kötü duygusal alıngan olmak
Sen her ne Kadar 10/7 arızalı desen de ben seviyorum burcumu. d
Burcum yay degil ama bu ozellikler bende de var nasıl oluyor
Memnunum tabii koç burcuyum takıldığım her şeyi astromatik e soruyorum beni her konuda en iyi yönlendiren o
Burçların insan psikolojisi üzerinde etkisi yoktur
Boğa burcu olarak memnunum şu an saymak istemiyorum üşendim yazmaya.😶🌫️
Balık burcuyum bütün özelliklerini taşıyorum ve çok seviyorum
Memnunum. Yine doğsam yine balık olmak isterdim.
Benim burcumuda koysaydinda okusaydim
Ikizler
Aman senin ppdeki duvar kagidi benim icinde gecerli yani kim ne demis skmde olmaz
Nerden bilion😅
Sevdim bunu hdhdh en buyuk ozelligim ne
koç burcu araştır çok uzun yazamam şlagnkaşsgas
Memnun olmayınca değişim yapabiliyor muyuz?
Memnunum evet bazı yönler hariç
Bilmem yorumlamak istermisin
Burcum aslan nasılım ne değilim pek anlamam
Terazi burcu iyidir severim
Başka burç mu var? ♌️
İyi yanıda var kötü yanıda ama memnunum
Çookk memnunum iyi ki akrep ♥️
Teraziyim ama bazen oğlak gibi oluyorum
Akrep burcuyum memnunum
Burcumdan memnunum fakat çok narinim.
Hiç memnun değilim, duyan kaçıyor. Fgh
Yengecim aşırı duygusallık dışında memnunum