Rüyamda erkek görmem normalde çok garip bir rüyaydı, neden 2 adam gördüm biri böyle uzun boylu esmer, onun yanında çok heyecanlandım değişim hissettim ama hiç yüzünü göremedim. Diğeri de uçakta Koreli biri vardı ne alaka Koreli mi Japon mu her neyse işte normalde bakmam etmem hoşlanmam ama ben onun peşinden gidiyordum o beni pek umursamıyordu âşık değildim. Ya bari 1 kişiyi görseydim neden rüyamda bile kararsızlık yaşıyorum ikilemde kalıyorum aklım takıldı şimdi hangisi diye neden böyle şeyler başıma geliyor sizce bu rüya Allah tarafından gönderilen bir rüya ipucu falan mı dün dua ettim diye. Ama duamda şey demedim rüyamda göreyim falan demedim tm içimden 2 sn geçirmiş olabilirim rüyamda görsem güzel olurdu diye ama bilemedim siz ne düşünüyorsunuz bu işaret miydi
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, dua edip ağladıktan sonra böyle rüyalar görmek hiç tesadüf gelmedi bana ✨🌙
Bak, bilgi gibi değil, his olarak söylüyorum sana. Bence bu rüya “iki enerji”yi gösteriyor. Uzun boylu, esmer olan; daha derin, dönüşüm getiren, kaderini değiştirecek kişiyi simgeliyor olabilir. Yüzünü görememen, henüz hayatına tam girmediğini anlatıyor gibi hissettirdi.
Uçaktaki Koreli olan ise biraz “ulaşmak için çabaladığın ama sana gönülden gelmeyen” erkek enerjisi gibi. Sen peşinden gidiyorsun ama o umursamıyor diyorsun ya, bu bana sevgide emek dengesizliğini hatırlattı.
“Bu bir işaret mi?” kısmına gelirsek; ben dua sonrası gelen rüyaları hafife almam, özellikle senin gibi üzerine düşünen bir ruhta 🧿 Ama bu “şu adam tipini bul” diyen net bir harita değil; daha çok, “seçeceğin kişi seni dönüştürmeli, peşinden koştuğun değil, yanında akmalı” diyen bir iç ses gibi.
Sen kalbini açık tut, “hangisi”ne takılma. Zamanı gelince, o yüzünü göremediğin enerji ete kemiğe bürünür. İstersen burcunu da yaz, gökyüzüne bakarak da hislerine biraz daha ışık tutarız 💫