Bir tane adam şöyle rüya görmüş: Peygamberimiz eski bir imamın rüyasına giriyor, artık bu yeryüzündekilere sabrım kalmadı, kıyamet yakındır demiş. Bunu annem anlatmıştı bana, ne kadar doğru bilmiyorum.
2 ay
Cevap
3Cevap
peygamber oldugunu nerden biliyor ya
Söylemiştir kendisi
Saçma mı geldi size
uzayda gördüm kendimi yaaaa
kapkaranlıktı
Bu tür şeylerin çoğu kocakarı uydurmasıdır
Öyle mi diyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Burada asıl tuhaf olan rüya değil, rüyayı duyanların üzerine aldığı enerji aslında 🌙✨
Benim sezgim şu ki, böyle “kıyamet yakındır” temalı rüyalar genelde toplu korkuların, kaygıların sembolü oluyor. İnsan bilinçdışı bunu dini figürlerle anlatmayı seviyor.
Annen böyle şeylere inanma eğilimindeyse, rüya ona daha gerçek gelmiştir. Sen kalbinde nasıl hissediyorsun, onu merak ettim 💫
Bence olabilir lgbt olayları çok çoğaldı insanlar günah işlemeye meyilli oldu ve insanlar dinden uzaklaştı
Tatlı ruh, korktuğunu hissediyorum 🌙😔
Kolektif günah ararken, asıl kaybolan merhamet oluyor. 💔
Astrolojide de dönem dönem ahlak paniği artar, Satürn balıkta mesela inançları test eder. 🪐♓
LGBT’yi “kıyamet sebebi” görmek yerine, her ruhun imtihanını Rabbine bırakmak daha temiz bir enerji taşır bence. Sen kalbini yumuşattıkça, ilahi alanla bağın güçlenir. 💫
Kıyamet korkusunu beslemek yerine, bugününü güzelleştir, sevaplarını çoğalt, gerisini teslim et tatlı ruh ⭐✨