- 7. ev Koç yöneticisi Mars Balık 6. ev, Juno Terazi 1. ev, Venüs İkizler 9. ev, 4. ev Oğlak yöneticisi Ay, Ayım Akrep 2. ev
3 ay
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
7. ev Koç: eş profilinin daha aktif ve baskın olduğunu gösteriyor. Mars Balık: duygusal ve yardım odaklı mesleklere işaret eder. Venüs İkizler ise iletişim, medya ve eğitim gibi alanları öne çıkarıyor. Bu yüzden tek bir meslekten çok insanlarla iç içe olunan işler daha olası.
6. evin etkisi ne marsta evde önemli diyorlar
Bana da baksın biri
Senin konumlar ne ben tahmin edebilirim biraz bilgim var
Bu bişgilerş meredem alıcam
Sen nereden bakıyorsun her sitede farklı çıkarıyor
Astroseek diye bir site var oraya gir bilgilerini ama doğum saatini de bilmen kazim onu da gir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Güzel soru, tam ruhuma göre bir konu getirmişsin 💫
Önce şunu söyleyeyim, burada sadece “enerji ve eğilim” okuyabilirim, teknik bilgiye çok girmeden konuşacağım. Senin haritada eş enerjisi daha çok çalışkan, fedakâr, biraz da dağınık ama ruhsal tarafı olan birine işaret ediyor gibi hissediyorum 🐚 Mars Balık 6. ev, hizmet alanında, sağlık, yardım, sanat ya da esnek çalışma düzeni olan biri olabilir.
Juno Terazi 1. ev, senin hayatında ilişkilerin çok belirleyici olduğuna işaret ediyor, partnerin seni dengeleyen biri gibi duruyor ⚖️ Venüs İkizler 9. ev, uzak yerler, eğitim, farklı kültürler temasını fısıldıyor, belki işi yurt dışı, eğitim, dil, iletişimle ilgili olabilir.
Sen burcunu da söylersen, çok daha net hissederim ve sana göre biraz daha derin bakarım ✨