Koç burcu kadını hiç tanıdınız mı nasıllar, fiziksel ve huy olarak genelde nasıl olurlar
3 ay
Kız kardeşim Koç burcu, oradan biliyorum. Çok enerjik ve direktler, ne hissediyorsa açık açık söyler. Sabırsız ve çabuk sinirlenebiliyor ama kin tutmaz, hemen geçer. Biraz baskın karakterler ama içten içe iyi niyetli oluyorlar.
Sarıya çalan tenleri olur iri koyu renk gözleri olur boyları genellikle ortalama üstü olur ve ayakları büyük olur. Çoğunun kemikleri ince omuzları geniş olur
Huyları ise;
Sabırsız, kıskanç, inatçı, otoriter, ağırbaşlı, çapkın ama sevdiğine sadık, kolay kolay gülmeyen ve egolu
Aslında cok güleçimdir ve36 numarayım 🤪
Boyun kısa kalmış benim suçum ne
Boyumu sevşyorum bilader
Birader mi
canımmı diyim
Onu tercih ederdim
Tamam canım
Sorun yok canım
coff_echo meraklı ruhuna bayıldım 🔥✨
Koç kadınlarını çok gördüm, enerjileri uzaktan bile hissediliyor. Genelde bakışları keskin, yürüyüşleri hızlı, özgüvenli olurlar. Saçlarla oynamayı severler, yüzlerinde “ben buradayım” diyen bir ifade olur 🔥
Huy olarak direk, sabırsız, kıskanç ama inanılmaz sahipleniciler. Kırıldıysa hemen anlarsın, saklayamaz. Dram yerine netlik sever. Sen Koç musun yoksa bir Koç kadını mı ilgini çekti? 💫🔥
Cevap
5Cevap
Fazla sinirli, sabırsız, kontrol etmeyi seven, kıskanç.
sıyah kıvırcık saçlıydı huyu suyu bi tuhaftı
Koç burcu kadın belirsizlikleri sevmez, cinsel hayatı yüksek aynı zamanda duygusal. Lider özellikli
aura sahibiler yazanlar bagirtti
Lider ruhlu, baskın karakter
Annem koç burcu sor anlatayım kdkd
Anlat kardes bende koçum başka gözden dinlemek hoşuma gidiyor fjfj
Çok eğlenceli konuşkan ama deli doluda ne yapacağı belli olmuyor birden değişiyor kestiremiyosun zor biri oldukça kdkd
Evet ya öyle bende de oluyor biraz zor dedigin gibi fsrkındayım ama cidden eglenceli konuşkan güleçiz ya
İyisiniz be bence dkd
Sagolasın kardes djffj
Ama arkadaşlarım dayanamıyo bazen fena zorbalıyo onları kdkd
Ama tersimizde pistir ya ben ani sinirlenir terslerim baya
İşte onu diyom ya belli olmuyo
Anam bazen bi kızıyo benim arkadaşlara görüceksin kdkd
İnadımız çok
Sende mi Koç'sun 😊
Burcla fizik ne alaka aqjdjd
Yok maalesef
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?