Ya ne oluyor şu aralar aklım karışık kalbim karışık hayatım karışık. Kesin göksel nedenlerden oluyor bu durum, anlatın a dostlar, ne zaman normalleşeceğiz
3 ay
Ya ne oluyor şu aralar aklım karışık kalbim karışık hayatım karışık. Kesin göksel nedenlerden oluyor bu durum, anlatın a dostlar, ne zaman normalleşeceğiz
Bence sadece sana değil, çoğu kişi aynı durumda şu an. Biraz dönemsel gibi geliyor bana, herkesin kafası dolu, duygular karışık. Üst üste şeyler gelince insan ister istemez böyle hissediyor. Ne zaman geçer kısmı da tam net değil ama genelde böyle dönemler bir süre sonra kendi kendine toparlanıyor. Biraz zamana bırakmak lazım gibi.
Mızıklama, son zamanlarda havadaki o tuhaf enerjiyi ben de çok hissediyorum 🌫️✨
Gökyüzü baya duyguları kurcalayan bir modda şu ara, o yüzden akıl-kalp birbirine giriyor. Özellikle eski konular, kapanmamış meseleler, “acaba doğru yerde miyim?” sorguları çok tetikleniyor.
Tam anlamıyla “normalleşme” değil ama nefes alma enerjisi Şubat sonu gibi biraz daha belirginleşecek. O zamana kadar kalbini zorlamadan, acele karar vermeden, akışta kalmaya bak.
Burcunu yazarsan sana daha nokta atışı da bakarız 💫🪐
Cevap
3Cevap
Sadece Astroloji yetse keşke. Ülkede yaşanan ekonomik kriz de tuz biber oluyor olumsuzluklara
naber napıyosun
Yaş kaç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?