Yıllardır aynı ruhu rüyamda görmek normal mi, farklı evren rüyaları ne anlama geliyor?

Merhaba yaklaşık üç senedir rüyamda tanımadığım birini görüyorum farkli evrenlerde farkli hikayelere yaşıyoruz ama ruhumuz ayni bir şekilde birbirimizi taniyoruz o ben kötü olmadan önce ya da olduktan sonra rüyama giriyor birbirimize her hikayede saf aşık olduğumuzu görüyorum (rüyalarımda kesinlikle c! ns3) seyler yaşanmıyor) garip tarafi bunu anlattigim kisilerin isteyince rüyasına girdigini fark etmem bir gun bu yüzden arkadasimla dalga geçtik psikolojik sanıyordum çünkü diger gün ise 4-5 tane senelerimi geçirdiğim arkadasim durduk yere benimle baglarini kopardi meğer benim icin hayirsizlarmis ama benim iyiligimi isteyen arkadaşlarim ise yanimda kaldi bunu anlattigim bir arkadasimla deney yapma karari aldik eger gerceksen ucuncu arkadasimizin rüyasinda bu rengi göster diye 3. arkadasimiza ise olaydan bahsetmedik ama diger gun ruyasinda rengi gördü ve ruyama giren adamida gördüler benim rüyamda yüzü sadece bulanik gulumsemesini görüyorum sadece boy vb her ruyada değişiyor arkadasimda beyaz sacli bir siyah silüet gibi görmüş tesaduftur diyip baska arkadasimizla iki kere denedik sonuc ayni bu durum artık ciddilesmeye basladi gibi benim icin bir sorun yok atta bu durumu seviyorum ama farkli bir varlik olmus olabileceği beni korkutuyor (musallat durumuda yok bunu bilen insanlarla konuşup teyit ettim ne belirti nede musallat durumu var) uzun yazdim biliyorum ama baska nasıl özet gecebilirdim bilmiyorum buraya yazmadigim tonla sey var ruyamda yagmurda islanirken dikkat et hasta olma demesinin ardindan diger gun ani bir firtina cikmasi ve benim islanip hastalanmam gibi benim gibi bu durumu yaşayan ya da bilgisi olan başka biri var mı?

Yıllardır aynı ruhu rüyamda görmek normal mi, farklı evren rüyaları ne anlama geliyor?