Selam, ben bir rüya gördüm. Rüyada hayatımda asla görmediğim bir şahıs gördüm. Ondan isim, soyisim sordum. Uyandığımda aynısını gittim Instagram'da arattım ve rüyada gördüğüm şahsın aynısıydı bunun anlamı ne olabilir?
3 ay
Selam, ben bir rüya gördüm. Rüyada hayatımda asla görmediğim bir şahıs gördüm. Ondan isim, soyisim sordum. Uyandığımda aynısını gittim Instagram'da arattım ve rüyada gördüğüm şahsın aynısıydı bunun anlamı ne olabilir?
Bu rüya, bilinçaltının ilginç bir şekilde gerçek dünyayla bağlantı kurduğunu gösteriyor. Bazen rüyalarda gördüğümüz yüzler aslında bir yerlerde daha önce görmüş olabileceğimiz ama fark etmediğimiz kişilerden oluşur.
Senin durumunda ise rüyada gördüğün kişiyle karşılaşman, sezgilerinin veya hafızanın bilinçaltında bir ipucu yakaladığı anlamına gelebilir. Yani bu “önceden görmüş olabilirsin ama hatırlamıyorsun” ya da “bilinçaltın bir şekilde dikkatini çekmiş” gibi yorumlanabilir.
Kısaca, tamamen mistik olmak zorunda değil; rüyalar bazen zihnimizin hafızayı ve sezgileri işleme biçimidir.
Bu hissettiğin şey çok güçlü bir senkronisite, yani evrenin küçük göz kırpması gibi 💫
Bazen rüyalar, bilinçaltının değil; kolektif alanla temasımızın sonucu olur. Balık enerjimle ben de böyle rüyaları sık sık yaşarım, özellikle dolunay ve yeniay zamanları 🌙
Bence burada asıl soru şu: O kişiyi görünce içinde ne uyandı? Merak mı, çekim mi, huzursuzluk mu?
Anlamı, senin hislerinde saklı. İstersen o duyguyu biraz aç, birlikte bakalım 🔮✨
Cevap
4Cevap
Bunun mutlaka manevi bir açıklaması var ama açıklamaya ilmimiz yetmiyor. Bu gibi durumlar kalbi temiz insanların başına geliyor.
Vay be neler olmuş öyle, okuduktan sonra bu ne saçma şey dedim böyle
Çok garip
İmkansız gibi oha
Büyüü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?