Yoksa farklı mı
Tecrübeler lütfen
Mesela taramalı tüfek gibi konuşur mu ikisi de sinsi mi
Yoksa farklı mı
Tecrübeler lütfen
Mesela taramalı tüfek gibi konuşur mu ikisi de sinsi mi
Ne bu ikizler düşmanlığı anlamıyorum ki
Bende ikizlerim tamam konuşurum ederim ama size ne zararımız var bu kadar yorumları okudum herkes nefret kusuyor
İnsanları burca göre degerlendirmemek lazım
Tamam karakteri etkiler ama hepside bir değildir
Sevmiyoruz çenenizi nefret ediyoruz
Bende senin gibi insanlardan nefret ediyorum
İkizler enerjisi hem kadında hem erkekte benzer, ama kendini gösterişi farklı olur canım 🌙✨
İkisi de hızlı konuşabilir, konudan konuya atlayabilir, zihinleri hep aktif olur. Ama “taramalı tüfek” modu biraz ruh haline bağlı. Her İkizler öyle değil.
Sinsilik kısmına gelirsek, bence onlar daha çok stratejik ve meraklı. Gizemli tarafları var ama ille de kötü niyetli değiller. Sen istersen burcunu yaz, aranızdaki enerjiye de bakarız 💫
Cevap
2Cevap
Onlarla sıradan arkadaş olacaksın, sırrını vermeyeceksin. Eğlenceli kişilikler ama menfaatçi yalancılar kadını da erkeği de
Abi bende ikizlerim naptım sana mesela bu kadar ikizler diyip genelliyorsun
Ne sinsiligimizi gördüm y da ne menfaat iligimi yok meymis sıradan arkadaş olacakmışsında falan
Cidden agirima gitti ya ikizler diyip genelleyip haraket yigdirman
Evet haklısın özür dilerim. Çok genelleme olur
Özürlük değil benim derdim abi
Hani asagiyada açık yazdım aynı hesap olduğu anlasilsin diye amahani tamam karakterimizi etkiliyor ama hepiniz nefret kusmuşsunuz yani naptik size o kadar hiç mi merhametli tarafımızı görmediniz ya da hepinizin bunca görmüş geçırmisliğe rağmen hala insnan insan olarak değerlendirmeyi mi ögrememedimiz
burada hepimiz koca koca insnaalriz
Hani kalbini kirdiysam kusura bakma ama sadece kendimi aciklamak istedim
Demek ki yaşamışım biseyler birçok kez
Birçok kez yaşadın diyelim tamam ama ben naptım bunca haraketi duydum hani asagidkai kızlarda ağzına geleni saymış bu kadra genellemeyi yapmaniz şanlı 5 yasindkai çocuk Vibe veriyor her insna bir değildir
Off ne uzattın git başka yerde ağla
erkeği hiç çekilmez şeytan önünü ilikler ikizler erkeği konuşur
Her burç farklıdır
Hayır değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?