İkizler Kadını ile İkizler Erkeği Aşk Uyumu Sürekli heyecan ve farklılık yaşayan bu burcun kadını ve erkeğinin, dünü ile bugünü de birbirini tutmaz. İşte ikizler burcunda da böyle bir durum söz konusudur. Birbirinin aynısı olan bu ilişkide, mükemmel ilişki ön planda olabilir. Onlar kaçıktır, dağınıktır, hem renkli hem renksizdir. Doğal olarak kişi kendini bilirse, herkesi bilir durumu ile ikizlerden mükemmel bir uyum çıkabilir. Sürekli gezebilirler ya da ilişkilerini yenileyebilirler.
Beklentileri Aynıdır Her ikisinin de aşka bakışı aynıdır. Bu burca mensup olanlar aşka çok yönlü bakarlar. Birlikte oldukları insanla sadece aşkı, sevgiyi yaşamak yetmez onlara. Onlar sevgilileri ya da eşleriyle hayatlarına dair ne varsa hepsini paylaşmak isterler. Gerek aile gerek iş hayatlarında sevgililerinin yanlarında olmalarını isterler. Her konuda destek beklerler. Kendileri de birlikte oldukları insana hayatının her alanında varlıklarını hissettirirler.
Kesinlikle hayir burclarin kadinlari ile erkekleri cok ozellikleri farkli olur ikizler kadinlari kavgaci ama cok sevecen sadik olur erkekleri ise kavgayi sevmez ama sadikta olmaz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Erkeğini bilmiyorum ama kadınına erkek olarak ben yetişemiyordum.
birde burçlara bakıyordu. Ha sen kovasın anlaşırız dedi.
Yok ben kendim gibi birini çekemem
Lanet olası ikizler burcum
Hüüğ
Taşır Mı? Bilmiyorum Kardeşim Taşır Dersem Yalan Söylemiş Olurum
Bilmem taşır mı ksfja
İkizler Kadını ile İkizler Erkeği Aşk Uyumu
Sürekli heyecan ve farklılık yaşayan bu burcun kadını ve erkeğinin, dünü ile bugünü de birbirini tutmaz. İşte ikizler burcunda da böyle bir durum söz konusudur. Birbirinin aynısı olan bu ilişkide, mükemmel ilişki ön planda olabilir. Onlar kaçıktır, dağınıktır, hem renkli hem renksizdir. Doğal olarak kişi kendini bilirse, herkesi bilir durumu ile ikizlerden mükemmel bir uyum çıkabilir. Sürekli gezebilirler ya da ilişkilerini yenileyebilirler.
Beklentileri Aynıdır
Her ikisinin de aşka bakışı aynıdır. Bu burca mensup olanlar aşka çok yönlü bakarlar. Birlikte oldukları insanla sadece aşkı, sevgiyi yaşamak yetmez onlara. Onlar sevgilileri ya da eşleriyle hayatlarına dair ne varsa hepsini paylaşmak isterler. Gerek aile gerek iş hayatlarında sevgililerinin yanlarında olmalarını isterler. Her konuda destek beklerler. Kendileri de birlikte oldukları insana hayatının her alanında varlıklarını hissettirirler.
Kesinlikle hayir burclarin kadinlari ile erkekleri cok ozellikleri farkli olur ikizler kadinlari kavgaci ama cok sevecen sadik olur erkekleri ise kavgayi sevmez ama sadikta olmaz
Valla onu bilmiyorum ama ikisi de terazi burcuyla iyi anlaşıyor
İkizler burcuyum bence çapkın değilim ama olduğum da olmuştur 🤣🤣
bende anlamıyorum valla ikizlerim hic çapkın degilim
Ben de ikizlerim erkek yeğenimde kendimi görüyorum resmen
Evet taşır niye taşımasın
Sende İkizlersin hemde çapkın skjfa
İkizlerim bende ama özelliklerini tasimiyorum
Evet
Çok açıklayıcı oldu Teşekkür sjfjksa
Bu kadar açıklayıcılık fazla bile fkslfkdd
Hiii
Burçla alakası yok.