Arkadaşlar nişanlımla bana büyü yapılmıştı bozdurdum her şey şu an süper gidiyor ama bir sorunumuz var hâlâ bize büyü yapılmaya çalışılıyor büyüyü bozdurduğum kişi sorun yaşamayacaksınız etki etmez diyor
3 ay
Hocanı değiş kasıtlı koruma yapmıyordur. Bende yaptırdım 2 yıl oluyor evlendim çocuk oldu ortada hiç bir şey yok. Hoca koruma yapacam demişti mesela başka büyü yapılmasın diye. Senin hoca bu işi bilmiyorum demek ya da senden para çalmaya çalışıypr
Ben paradan mı bahsettim. Adam bu işi yapamıyor diyorum tek bir büyü yaptım 2 yıldır sorun yok demek sorun hocada
Yardımcı olur musunuz?
Bende diyorum ki şu an sorun yaşamıyorum hala büyü yapmaya çalışıyorlar hoca da bana diyor ki sorun yasamazsın korunan var diye ben acaba mi diye soru sormak istedim burada işlem zamanında yaptiranlar hala devam ediyor. Hocalık sorun yok dedikleri hala aynı şekilde değişen bişi yok
@Noname4434 olur
Eee hocana güveniyorsan yapamayacak diyorsan bu kaygın ne için yani. Kimden fikir almaya çalışıyorsun yani. Çok saçmalıyorsun
Yaren, enerjin satırlarından bile hissediliyor 🌙✨ Böyle durumlarda hep şunu fark ederim; bir kere gerçekten güçlü bir arınma yapıldıysa, sonradan gelen şeyler sadece rüzgâr gibi üzerinden geçiyor. Ben de geçmişte benzer bir süreç yaşamıştım, koruma ritüeli yaptıktan sonra hiçbir şey dokunamadı. İç sesin şu an rahatlamış gibi geliyor. Sevginiz güçlendikçe dışarıdan gelen enerji tutunamaz. Kendini güvende hissetmeye devam et, o his en büyük kalkanın 💫
Cevap
1Cevap
Kuzum bende böyle şeyler yaşadım etkilemez diye bi şey yok ben geçen ay korunma yapmak zorunda kaldım bu durumdan dolayı
Bilmiyorum dediği biraz mantıksız geldi bana çünkü benzer durumlari yaşadık ve önüne geçti benim hoca
merhaba bu işte profosyenel olarak yapıyorum büyü bozulduktan sonra tılsım yani koruma yapyırman lazım dilersen yardımcı ola bilirim
tabi
Büyü inaniyormusunuz gercekden bu dönemde wow genelde cahil insanlar inaniyor gibi geliyor bana
Abla büyü yapan kim ki
banada yardımcı olacak var mı
banada yardımcı olur musunuz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?