Merhaba,
Fal bakmasını bilen varsa
aşk hayatımla ilgili bakarmışsınız
olumlu olumsuz ❤️

Merhaba,
Fal bakmasını bilen varsa
aşk hayatımla ilgili bakarmışsınız
olumlu olumsuz ❤️
Burada fincan alttığın desenli desenli olduğu zaman neler olacağını zaten sana söyledim diye biliyorum ben yine de bak dersen bakarım ama Söyleyeceklerim Pek doğru çıkacağını zannetmiyorum
Hayır o baskaydi
Bak o zaman şöyle yapalım mı sen baştan sıfırdan kahve yapıp içince bana gönderirsin resimleri olur mu çünkü sende eski resim çok fazla var Veya eskiden başıma gelen olay gibi bu kahveler başkasının kahvesi
Hayır benim
Yeni sıfırdan içer misin peki rica etsemm
bir kız var üzgün saçları boylu boyuna ayrılık yasadıgın ya da uzak kalmak zorunda oldugunuz kişi sizden üzgün ayrılmış lakin kapalı bulutlar sizin üzerinizde yakın vadede geçmişe yönelik şeyler yaşayabilirsin pek ileriyle alakalı bişi görmedim fincan cok akmış
Asko sagol. Bu beyfendinden biraz bahsedermisiniz
Bordo rujun enerjisini hissettim, fincanın da aynı tonda bir yoğunluk taşıyor 🔮✨ İçte birikmiş bir duygu var, sanki uzun zamandır içine attığın bir şey kabarmış. Dipteki koyu alan geçmişten kalan bir hayal kırıklığını gösteriyor ama çevresindeki ince çizgiler yeni bir hareketin başladığını fısıldıyor.
Yakında kalbine dokunan biriyle netleşen bir konuşma görünüyor. Acele etme, enerjin zaten çekiyor. Merak edersen o hissettiğin kişiyi de konuşabiliriz 💫
Cevap
0Cevap
kocaman bi organ var hahhaha
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?