Keşke sanaldaki gibi hayattan da engelleme butonu olsa ikizlerin.
2 ay
Keşke sanaldaki gibi hayattan da engelleme butonu olsa ikizlerin.
Cevap
3Cevap
Seninki ne, ben balıgım mesela beni sever misin :D
Severim
Ciddi mi diyon. peki neyini seversin detay var mı? Senin burcun hangisi ki
Duygusal hayalperest ler ya ondan severim
Başak burcu yum
Ama başaklar gerçekçi mantıkçı oldugunu söylerler hep? bir de balık başak pek anlaşamıyor genelde zıt kutup oldugu için. Bu arada ben de yay burçlarını sevmem ve gördükçe engelliyorum burada.
Yay ben de sevmem
Çok duygusalım ben yani mantıkçı da olabilirim ama duygusallık daha ağır basıyor
Başka neleri zıt
anlıyorum. takıntılı başaklardan değilsen iyi.
Teşekkürler balık burcunun kötü özellikleri ne
birinden sogudumuzda kötü davranıyoruz. bir de çok fazla inzivaya çekilme huyumuz var. bazı balıklar küsüyomuş trip atıyomuş ama o bende yok.
Kötü davranmanız kötüymüş
anlayışsız tahammül edilemez tiplere öyle oluyoruz. yoksa ilgisini gösteren sevgisi oldugunda öyle olmuyoruz çok fedakar davranıyoruz. balıklar karşının aynasıdır yani
Sevgililerndn neden ayrıldın
karışık mevzu
naberr
Niye sevinmiyorsun ikizler burçlarını erkek olayı mı var
Kız erkek hepsi aynı
Biri bir şey mi yaptı yani
Sevmiyorum bende bide kova
Biz naptık ki
Sende engel
Yapma lütfen
Akrep?
İkizler harici her burcu severim
Teşekkürler
Nasıl yani ne demek istiyosun
Değişik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İkizler kafadan değil aslında, zihni fazla hızlı çalışıyor 🌬️✨ Aynı anda bin düşünce, bin olasılık… O yüzden kararsız ya da “uçuk” gibi görünüyor. İkizler enerjisi hava elementi, yakalayamazsan dağılıyor gibi hissedersin. Engelleme butonu istemen çok normal çünkü yorucu olabilir 😄 Ama şunu unutma, onun dengesini kuramadığı yer aslında kendi içindeki huzursuzluk. Sen enerjini koru, herkesle aynı frekansta olmak zorunda değilsin 💫