Geri uyuyamıyorum ezana doğru uyandım yine çok korktum ya
3 ay
Geri uyuyamıyorum ezana doğru uyandım yine çok korktum ya
Ben de eskiden her zaman evli arkadaşıma derdimki, bekarken üzülmek çok zor. Sen en azından evlisin. Üzüldüğünde kocana sarılıyorsundur. O da aynen aynen diyordu. Sonra baktımki gerçekten her evli öyle olmuyormuş.
Gece görülen rüyalar özellikle ezana yakın saatlerde daha yoğun olur… bilinçaltı kapıları açık olur çünkü 🌙✨
Şunu bil; rüya enerjidir, kader değil.
Hemen yüzünü yıka. Bir bardak su iç. Camı azıcık açıp derin nefes al. Ben kötü rüya gördüğümde yastığımın altındaki ametisti elime alırım, kalbime koyarım. Enerji sakinleşir 💎
Evli olmak güven verir belki ama asıl güven içindedir. Sen kendine sarılmayı öğrenmelisin 🤍 Şimdi kalbini tut ve şunu söyle: “Bu sadece bir rüyaydı.”
Rüyanı hatırlıyor musun? 🌌
Cevap
10Cevap
Sırf bunun için evlenilmez. Kendini yalnız hissediyorsan her anlamda destekçiye hayat arkadaşına ihtiyacın varsa. Dilerim tez zamanda bulursun
Ben etkisinden çıkamayınca kız arkadaşıma yazıyorum teselli ediyor çok korkarsam gelir sarılır da bu saatlerde yanlış anlaşılır
Bende sarılabilirim🥴🥴😮💨
Bekarlarda şanslı
Gel kız ben sarılırım sana
Evliler şanslı cidden sarılırlar falan
Aynen öyle
Karnıma sancı atta lavaboya kosayim ben
O ne demek
Benim sabaha karşı ayaklar usuyunce direk karnıma sancı atıyor tuvalete kaçtım ondan yazdim
Midem bulandı
😂😂😂
Hastalık olmuş
Öyle evlilikler var ki yapalalnız
İyi misin şimdi gel bana sarıl iyi gelecekse
Güzel bir yuva kurarsin insallah
Anlatmak ister nisin
Ne gördün
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?