Başıma gelmişti bu 😂 daha hangi takımlısın, burcun ne, en sevdiğin renk ne bilmiyorum nasıl hemen evlilik hayali kurabiliyorsun😂

Sizce böyle bir kişi itici midir, çekici mi?
🌺🌺
Başıma gelmişti bu 😂 daha hangi takımlısın, burcun ne, en sevdiğin renk ne bilmiyorum nasıl hemen evlilik hayali kurabiliyorsun😂

Sizce böyle bir kişi itici midir, çekici mi?
🌺🌺
Hayal başka muhabett başka adam sana evlenelim demediği sürece kurabilir. Mesela benim hayalimde evlenip eşimle keyifli bir hayat sürmek onunla uyuyup onunla uyanmak bu demek değil ki seninle evlenmek isteyeceğim. Ha burcunu nerelisin diye sorduktan sonra evlenelim derim o ayrı bir dünya 😂
Hayalperestlik tamamen. Bu evlilik güzellemesini de anlamıyorum. Hayatında hiçbir şey başaramamış insanların ortak paydası oluyor genelde övgüsü
Ne kadar boş bir yorum a seksüel birinden gelecek yorum bu kadar olur.
Aseksüel evliliklerde var
Benim karşı düşüncem hayatında hiç bir şey başararamış diye linç etmesineydi biliyorum öyle oldugunu. aseksüel lezbine gey bunlara saygım var.
Evlenmek başarı değil bir başlangıctır. Birlikte o hayatı yaşayabilmek keyifli huzurlu ve birbirini anlayarak yaşamı doldurmak başarıdır. düşünsene mezarda biten bir macera aktivide 30-40-50 yıl geride kalmış severek.. işte bu başarı...
Ben de diyorum ki evlikiliğe anlam yüklemeye gerek yok kısaca :)
Size de iyi günler hanımefendi..
Cevap
7Cevap
Evet çok itici benim de başıma geldi Bi baktım 15 gün sonra istemeye geliyoruz dedi zor kurtuldum 🤣
Son derece iticidir. Ya frene basmak gerekir, ya da ayrılmak. 2 yıldan önce de evlenmenin e'si bile konuşulmamalı.
İtici değil acelecidir. Şüpheyle bakılması gerekir.
Hayal kurulabilir ama dile getirilmemeli. Uzun bir süre deneyimlemeli.
Oda bir şey mi 1 hafta olmadan evlilik teklifi almıştım narsist oyunları
Kesin anasinin baskisi ile yapiyordur, bana geldi bi kac tanesi cok bayiyorlar
Kurana değil kurdurana bakmalı 😏
Heee sen o'sun😂😂 diyorum dünden beri bu kim bu kim
Ahahah 😍😍
Çok itici bir şey ya
Bence değildir 😄
Doktora görünsün :)
Erken. Daha yarın ne olacağınız belli değil..
sqlqktır net
Çok aj
Evet öyledir
iticidir
Evet kesinlikle
İtici ciddi gelmez
evet manyakmı😬
Sanırım 😂
Şüphelenirim ben sahsen.
İtici.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?